返回列表 回復 發帖
開心貓E館 遊戲14: 吹水踩金樓六合彩奬,1月8日開始逢開六合彩日以六合彩開出號碼為暗樓奬 詳情請看1樓。
外星貓E生
貓E起度開賭? 要唔要叫J神兄黎封咗你間E館呀嗱?
都未點听人中過六合彩. 係味啲金樓都咁難踩中架?
pknoface 發表於 8/1/2015 12:11 PM
六合彩都有得你中既,唔使返工啦
認真睇真啲真係又真係
六合彩都有得你中既,唔使返工啦
lckiong 發表於 2015-1-8 12:15 PM
呢度實有得你中, 六合彩號碼, 6組字, 樓數最後兩字中就得, 即是每次有六個人會中明嗎?

呢度中左都要你返工, 話明養唔到你過世
外星貓E生
踩場
型 英 帥 靚 正
這樓85字尾實唔中暗樓啦!!!  (六合彩號碼只有1-49)
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
這樓85字尾實唔中暗樓啦!!!  (六合彩號碼只有1-49)
HENRY_168 發表於 2015-1-8 12:23 PM
又唔係日日開, 到時計尾數字啦
外星貓E生
又唔係日日開, 到時計尾數字啦
CC517 發表於 2015-1-8 12:26 PM
好啦! 支持這遊戲!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
好啦! 支持這遊戲!
HENRY_168 發表於 2015-1-8 12:30 PM
多謝
外星貓E生
pknoface 發表於 2015-1-8 12:11 PM
中過40大元, 都有三, 四次啦
外星貓E生
呢度實有得你中, 六合彩號碼, 6組字, 樓數最後兩字中就得, 即是每次有六個人會中明嗎?

呢度中左都要你返工, 話明養唔到你過世
CC517 發表於 2015-1-8 12:18 PM
我都未買過香港六合彩, 真係唔係好明, 不過照踩.
踩場
chan200308 發表於 2015-1-8 12:20 PM
又話去睇劇? 勿劇咁快睇完?
中過40大元, 都有三, 四次啦
CC517 發表於 2015-1-8 12:32 PM
咁E生每次買幾錢呀?
又話去睇劇? 勿劇咁快睇完?
pknoface 發表於 2015-1-8 12:59 PM
未睇 睇AV先
型 英 帥 靚 正