返回列表 回復 發帖
俊朗不凡姣鬆D 尋晚燒得好開心呀,好似以前中學旅行咁
燒左好多野食,有生猛大蝦 深海大墨魚 原隻鮮鮑魚
牛油芝士焗金菇同西蘭花 燴番薯,等等....等等....食到好 ...
寇仲~ 發表於 2010-3-14 01:08 PM
睇倒都開心
我就感冒加咳咳  ,
尋日再睇大夫, 再食三日藥,
邊度都唔駛去
睇倒都開心
我就感冒加咳咳  ,
邊度都唔駛去
SmileBean 發表於 2010-3-14 02:11 PM
Hi 豆豆 我之前都病左幾日呀,好彩岩岩好返,趕行切燒野食咋
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good afternoon miss & everybody
俊朗不凡姣鬆D 尋晚燒得好開心呀,好似以前中學旅行咁
燒左好多野食,有生猛大蝦 深海大墨魚 原隻鮮鮑魚
牛油芝士焗金菇同西蘭花 燴番薯,等等....等等....食到好 ...
寇仲~ 發表於 2010-3-14 01:08 PM
玉樹臨風姣鬆啲 真係好好玩啊 miss 有冇 high 呀? 琴日你地食咁多熱氣嘢, 快d 去清下熱毒啦
啲人係未瞓醒定係出晒街呀
gonkong 發表於 2010-3-14 11:05 AM
hello 工工, 我出左街啦
睇倒都開心
我就感冒加咳咳  ,
邊度都唔駛去
SmileBean 發表於 2010-3-14 02:11 PM
long time no see 豆豆, 快d 好番啦
我今日同仲仲去買嘢同整嘢嗰陣已經開始心情興奮喇
好似小學生去旅行咁
可能真係恨咗 BBQ 好耐喇
Fian. 發表於 2010-3-13 03:41 AM
MISS 終於達成願望喇
我都驚聽日會落雨呀
希望唔好大煞風景啦
咩叫種 BB 呀
Fian. 發表於 2010-3-13 03:44 AM
如果想要有BB, 男人咪要播種囖
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-3-13 05:50 AM
miss 開檔錫錫錫
Miss 開完檔又收檔有得踢踢

今朝係我開檔先真
gonkong 發表於 2010-3-13 11:34 AM
工工開檔踢踢踢
機機話學咗風水,教人種生機
點知用咗小飛機幫人種生,之後咪有 bb囉
gonkong 發表於 2010-3-13 11:40 AM
我都唔識風水... 我只係識西水
佢喺邊度講話學風水呀
都冇聽佢講嘅
Fian. 發表於 2010-3-13 12:44 PM
miss 都係好記性. 工工亂UP 之MA
Hi 豆豆 我之前都病左幾日呀,好彩岩岩好返,趕行切燒野食咋
寇仲~ 發表於 2010-3-14 04:08 PM
姣鬆啲唔C 服咩? 扑嘢能醫百病啊
姣鬆啲唔C 服咩? 扑嘢能醫百病啊
小飛機 發表於 2010-3-14 04:41 PM
早幾日感冒,咳到死下死下 我都想搵個護士妹妹執劑佢呀,清哂熱氣出黎
玉樹臨風姣鬆啲 真係好好玩啊 miss 有冇 high 呀? 琴日你地食咁多熱氣嘢, 快d 去清下熱毒啦
小飛機 發表於 2010-3-14 04:25 PM
係差你唔黎囉 你黎埋就完美啦