返回列表 回復 發帖
咁爽。。。。記得要食菠蘿油、奶茶好正
真爱难求 發表於 2011-8-12 12:35 PM
菠蘿油 怡保 oldtown white coffee 都有

我要去吃烧鹅   
菠蘿油 怡保 oldtown white coffee 都有

我要去吃烧鹅   
yxx01 發表於 2011-8-12 12:39 PM
咁有點同列。。。。食燒鵝搵david仔帶路。。。。記得要揀“裕記”講明唔要太肥、太濃
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
咁有點同列。。。。食燒鵝搵david仔帶路。。。。記得要揀“裕記”講明唔要太肥、太濃
真爱难求 發表於 2011-8-12 12:41 PM
吾系镛记 ?
吾系镛记 ?
yxx01 發表於 2011-8-12 12:44 PM
我上次食果間系“裕記”嘙。。。。
吾系镛记 ?
yxx01 發表於 2011-8-12 12:44 PM
鏞記響中環係名牌店但燒鵝唔一定比深井的好
畸形人類研究科
好 mark地先
哦。。。羨慕死晴晴咯。。。你一定好愛你情人
真爱难求 發表於 2011-8-12 12:32 PM
ok lah....
5201314 - 這個我聽過, 你的什麼1437就沒聽過。。。
5201314 - 這個我聽過, 你的什麼1437就沒聽過。。。
SweetLemon 發表於 2011-8-12 01:00 PM
1437 is my & my love know only tq
1437 is my & my love know only tq
sgvlai 發表於 2011-8-12 01:02 PM
Ohhhhhhhhhh, only you and your love know the code.....
Ohhhhhhhhhh, only you and your love know the code.....
SweetLemon 發表於 2011-8-12 01:04 PM
the code only me & my love , & u have the 1 cone or not ??
the code only me & my love , & u have the 1 cone or not ??
sgvlai 發表於 2011-8-12 01:07 PM
No , I dont have any code.....
ok lah....
sgvlai 發表於 2011-8-12 12:57 PM
ok lah<<<睇黎你有所保留嘙。。。
When you back? Goldgold?
畸形人類研究科