返回列表 回復 發帖
对我来说,好贵啊~我买不起~
dicksonkhan 發表於 2010-1-6 05:06 PM
小弟也是买不起啊~
扫地
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
搞点!
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
打坐......
唔係可能, 係必定!
Thank you so much  , 我都等緊厘套!

買咗厘嘢嘅MG, 同 OO Raiser 嘅 PG 都未郁過...
hi-new-gundam 發表於 6/1/2010 01:39 PM
多的john今晚高达兄开心到5用训啦~~!
小弟也是买不起啊~
johnw 發表於 6/1/2010 05:52 PM
啊白大把钱,叫啊白买给我地三个咪的咯~
模型装好了一定要post上来给大家看!
johnw 發表於 2010-1-6 01:50 PM
早十幾年前同朋友自己整手辦模型,由無到完成,重要翻廿隻,之後可以去日本JAF-CON(一日授權),買返畀啲日本人,現在就算一般模型都很難抽時間整!
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
jason445 發表於 2010-1-6 06:50 PM
本月金句!!!!
jason445 發表於 2010-1-6 06:50 PM
论坛钱,买不到现实的玩具啊~
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
论坛钱,买不到现实的玩具啊~
dicksonkhan 發表於 6/1/2010 10:42 PM
啊白一年人工用来买给我地咪的咯~
j神师兄病好了?
j神师兄病好了?
johnw 發表於 7/1/2010 12:22 AM
还有d烧,但比之前好佐好多啦~!
打打掃 
搞掂 
睡前打打坐