返回列表 回復 發帖
傳聞強國清明極度恐怖,唔知係咪真嘅咧?
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
傳聞強國清明極度恐怖,唔知係咪真嘅咧?
tvbkk123 發表於 2015-4-8 11:09 AM
呢度恐怖D
型 英 帥 靚 正
邊方面恐怖啊?
條骨都無佐lu
呢度恐怖D
chan200308 發表於 2015-4-8 11:09 AM
我依度好安全架
邊方面恐怖啊?
lhy92725 發表於 2015-4-8 11:12 AM
考子超級多
強國人多啊嘛,每年都集中果幾日,系甘上下啦
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2015-4-8 11:28 AM
所以咪話恐怖囉
我依度好安全架

考子超級多
tvbkk123 發表於 8/4/2015 11:23 AM
“代”孝子
認真睇真啲真係又真係
代嘅都好多,聽聞有個公價嘅
條骨都無佐lu
我依度好安全架

考子超級多
tvbkk123 發表於 2015-4-8 11:23 AM
男士好安全, 女士就...............
型 英 帥 靚 正
你咁講就錯哂喇

我講個實例你聽啦

有人做咗義工超過30年,免費幫D低收入人士/老人家維修下電器/家居設備,嗰個人好多時都會問我借工具,所以我知道現實生活中係有"好人好事"存在嘅

唔好發放咁多負能量 ...
perfectman 發表於 2015-4-8 09:00 AM
咁...實有義工,有D仲唔係掛名,係好鬼有熱誠添。
不過唔係人人都係咁,你遇到過一D賤人之後,就會有所保留啦。
其實清明假期,好多人要祭祖,的確吾係購物的日子
lhy92725 發表於 2015-4-8 10:39 AM
而家唔係話唔放咁多人去香港咩?
lhy92725 發表於 2015-4-8 11:28 AM
所以我地早兩三個星期開始拜,無謂逼晒同一日。
而家唔係話唔放咁多人去香港咩?
kingsleyyu 發表於 2015-4-8 12:04 PM
我就暫時未有聽聞,或者內部做緊都吾定
條骨都無佐lu
所以我地早兩三個星期開始拜,無謂逼晒同一日。
kingsleyyu 發表於 2015-4-8 12:05 PM
強國人多,有一部分提前,都依然仲有好多人行正清,所以依然系甘多人
條骨都無佐lu
就係有病先要賣血邊個叫依個世界咁唔公平
tvbkk123 發表於 2015-4-7 02:39 PM
KK早晨。有病D血係病血,仲賣?應該要放血