返回列表 回復 發帖
但係佢刷新票房紀錄喎
主任 發表於 2010-3-9 12:08 AM
同意...揾$ 同 攞獎 係 2回事..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
早晨呀~~咁多位~^^
hello 3仔 我日日都係訓幾粒鐘架咋
寇仲~ 發表於 2010-3-8 04:39 PM
hello hello~^^
整乜你又訓咁少嘅? 工作好忙呀?
好野阿凡達係奧士卡卜街
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-8 11:39 PM
講劇情同演技同其他對手真係冇得揮......賽果正常~~呵
我同評審d taste 一樣...d野全部用電腦做出黎,有乜特別呢..用$咪可以成個'主任'做出黎跳脫衣舞都得
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-8 11:49 PM
AGREE !
Good morning everyone and Miss,主任
Good morning Miss and Everybody
Good afternoon everybody
今個星期六係唔係去 bbq

唔該比時間地點
要買嘢同攞嘢嫁
Good afternoon everybody
今個星期六係唔係去 bbq

唔該比時間地點
要買嘢同攞嘢嫁
gonkong 發表於 2010-3-9 04:38 PM
係呀,去邊未決定呀,星期五Miss同我去買定野整定先
星期六再買海鮮咁,咁有人幫手緊係好啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening miss and all

Hello 撻撻
點解咁講呀, 其實都幾好睇吖
主任 發表於 2010-3-8 11:42 PM
hihi 淫鬆 好耐無見,有無....
阿凡達真係好睇喎
hello hello~^^
整乜你又訓咁少嘅? 工作好忙呀?
calbee33 發表於 2010-3-9 09:28 AM
要半夜起身返工呀
要半夜起身返工呀
寇仲~ 發表於 2010-3-9 06:53 PM
真係好鬼辛苦....
Night night class and 主任
尋日食...今日攪肚..冇奶油..
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-8 08:34 PM
又係喎