返回列表 回復 發帖
打打掃  
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
搞掂
打打坐  
他应该去玩啦~大马这边这几天都是假期啊~
dicksonkhan 發表於 2009-12-19 01:23 AM
哈哈……那你也有假期吧!  

大家要玩得開心d喎!
大家好!
小白,在吗???
上次你说那个bbq烧香蕉有朱古力的是怎样的??
我是流氓。。流氓就是我的个性!!><
扫地
搞掂
打坐
小白,在吗???
vampire54 發表於 19/12/2009 12:37 PM
我都想知道~!!
早抖貓e生, 小白兄

咦, 好似唔見呀j神兄噃?
hi-new-gundam 發表於 19/12/2009 12:59 AM
他应该去玩啦~大马这边这几天都是假期啊~
dicksonkhan 發表於 19/12/2009 01:23 AM [url=redirect.php?goto=findpost&pid=20572422&ptid=441684][/url]
哈哈……那你也有假期吧!  

大家要玩得開心d喎!
hi-new-gundam 發表於 19/12/2009 10:10 AM [url=redirect.php?goto=findpost&pid=20575990&ptid=441684][/url]
琴日我忙到底裤都湿完
今日就静到鬼影都无啊.......
生意惨淡.......
无人,想5蛇都5得..........
小白,在吗???
vampire54 發表於 2009-12-19 12:37 PM
知唔知港產片中,「食屎」的情節中的「屎」,就是用「香蕉加朱古力」打成!
琴日我忙到底裤都湿完
今日就静到鬼影都无啊.......
生意惨淡.......
jason445 發表於 2009-12-19 01:31 PM
即係今日唔著都得?
生意嘅嘢,好天斬埋落雨柴,呢d嘢無辦法控制!
小白,在吗???
vampire54 發表於 2009-12-19 12:37 PM

//\
V  \
\  \_        
  \,'.`-.
   |\ `. `.      
   ( \  `. `-.                        _,.-:\
    \ \   `.  `-._             __..--' ,-';/
     \ `.   `-.   `-..___..---'   _.--' ,'/
      `. `.    `-._        __..--'    ,' /
        `. `-_     ``--..''       _.-' ,'
          `-_ `-.___        __,--'   ,'
             `-.__  `----"""    __.-'
                  `--..____..--'                  
切半,再把巧克力片放在两片香蕉中间,用香蕉夹着巧克力,再用zinc纸包着,再拿去烤一会儿就好啦~
主要是把巧克力融化,包着整片香蕉,热热的,很好吃的哦~
~~~~火爆+神经+头疯~~~~