返回列表 回復 發帖
無靚女同事俾你醒醒神咩 我公司今日加左個公司醫生,黎左二個靚女護士 二個都索到拍拍聲架 個醫生真係識食呀 我今日都同左佢地溝通左一陣 二個都好nice  ...
寇仲~ 發表於 2010-3-1 08:37 PM
嘩~~ 索到拍拍聲..我都病喇...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
咁 6 字頭嗰部有無呀, 因為我係搵返舊短訊按回覆嫁
主任 發表於 2010-3-1 09:19 PM
呢部又冇 check 喎
HELLO 俊朗不凡姣鬆啲
第一日返工係咁嘅喇 努力呀, 我哋支持你嫁
主任 發表於 2010-3-1 09:30 PM
極度贊同
魅力 + 1000
我6點幾跑....差唔多8點跑完.....

早知留低搵你啦
四眼走粒仔 發表於 2010-3-1 10:17 PM
嘩...太極哥哥好快啊...我都係8點跑完, 真係可以搵埋你去食早餐啊
全程馬拉松> 半程馬拉松> 10公里..佢地今年玩 10km..出年升去半程馬拉松
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-1 10:34 PM
都係唔明
全程馬拉松> 半程馬拉松> 10公里..佢地今年玩 10km..出年升去半程馬拉松
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-1 10:34 PM
係呀撻撻...我出年要升呢呀
我公司有人跑全馬, 跑咗 4 個幾鐘完成
但係今日見佢好似唔識行路咁
主任 發表於 2010-3-1 09:34 PM
仲健在都算係咁啦
係呀撻撻...我出年要升呢呀
小飛機 發表於 2010-3-1 10:41 PM
an an 唔明喎..快d解畫
都係唔明
Fian. 發表於 2010-3-1 10:40 PM
miss...我今年跑左10公里...下年跑半馬 (21公里) 路程遠左1 陪啦...全馬係 42公里, 即係要跑4 次10公里
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-1 10:42 PM
唔使解喇
明唔明都係咁啦
絕之一個字
miss...我今年跑左10公里...下年跑半馬 (21公里) 路程遠左1 陪啦...全馬係 42公里, 即係要跑4 次10公里
小飛機 發表於 2010-3-1 10:43 PM
咁你今年即係跑四分一馬啦
份新工做成點呀
有冇唔慣呀
有冇靚女同事呀
Fian. 發表於 2010-3-1 10:27 PM
good evening miss 新工都ok, 其實做嘅都差唔多...都有d 女同事, 但係麻麻地靚, 有d後生有d成熟...不過算好過舊公司...以前更惡頂
唔使解喇
明唔明都係咁啦
絕之一個字攰
Fian. 發表於 2010-3-1 10:44 PM
miss~~~係兩個字~~~

好攰呀!!!
咁你今年即係跑四分一馬啦
Fian. 發表於 2010-3-1 10:45 PM
我覺得揸車賽一個圈'正'd
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-1 10:42 PM