返回列表 回復 發帖
我公司有人跑全馬, 跑咗 4 個幾鐘完成
但係今日見佢好似唔識行路咁
主任 發表於 2010-3-1 09:34 PM
哈哈..我睇完都笑左出嚟 ...不過佢真係好勁啊 好彩我今日仲可以健步如飛
我跑10KM第4組...7點鐘起步....8點跑完仲可以去嘆茶
小飛機 發表於 2010-3-1 07:32 PM
我6點幾跑....差唔多8點跑完.....

早知留低搵你啦
Good evening class and 主任
good.evening.Miss
小飛機 發表於 2010-3-1 07:19 PM
Night night 機機豬
蝦佬~~ miss...everyone
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
good.evening. 玉樹臨風姣鬆啲 我番嚟啦...今日睇文件睇到眼瞓
小飛機 發表於 2010-3-1 07:23 PM
份新工做成點呀
有冇唔慣呀
有冇靚女同事呀
Thanks.Miss 我下年會挑那個半程馬拉松
小飛機 發表於 2010-3-1 07:25 PM
點解下年跑半程嘅
miss開檔,,,又俾機會機 機錫錫
小飛機 發表於 2010-3-1 07:28 PM
好開心
兩隻腳就軟晒...但第3隻腳好Q硬
小飛機 發表於 2010-3-1 07:30 PM
留番俾至愛
我跑10KM第4組...7點鐘起步....8點跑完仲可以去嘆茶
小飛機 發表於 2010-3-1 07:32 PM
咁都好快玩完喎
蝦佬~~ miss...everyone
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-1 10:26 PM
Hello 撻撻
因為條跑道上有設水站...變左塊地好濕好易跌...有個仲係我前面,踩到塊馬路嘅金屬片pk左
小飛機 發表於 2010-3-1 07:35 PM
Oh~~~
Thanks...3仔 佢地要挑戰自我....
小飛機 發表於 2010-3-1 07:56 PM
要贏人先要贏自己
點解下年跑半程嘅
Fian. 發表於 2010-3-1 10:28 PM
全程馬拉松> 半程馬拉松> 10公里..佢地今年玩 10km..出年升去半程馬拉松
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
係呀~~~豪邁不羈淫鬆啲 如果快過以前d成績,仲有進度証書添
小飛機 發表於 2010-3-1 08:07 PM
咁你咪有囉