返回列表 回復 發帖
跟踪飞机~
bra少 發表於 2010-3-1 07:43 PM
hello...bra少
電視新聞睇到瞓低嗰班邊個係你?
夢遺大師 發表於 2010-3-1 10:20 AM
Hello夢夢...你去錯地方搵我啦...咁又點會俾你搵到吖
good afternoon 主任 and Miss,.....
Masterking 發表於 2010-3-1 01:26 PM
Hello~KING~KING
Hello 機機
係咪喺指定時間內完成, 會有張證書架
主任 發表於 2010-3-1 01:45 PM
係呀~~~豪邁不羈淫鬆啲 如果快過以前d成績,仲有進度証書添
good.evening. 玉樹臨風姣鬆啲 我番嚟啦...今日睇文件睇到眼瞓
小飛機 發表於 2010-3-1 07:23 PM
無靚女同事俾你醒醒神咩 我公司今日加左個公司醫生,黎左二個靚女護士 二個都索到拍拍聲架 個醫生真係識食呀 我今日都同左佢地溝通左一陣 二個都好nice
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
係呀~~~豪邁不羈淫鬆啲 如果快過以前d成績,仲有進度証書添
小飛機 發表於 2010-3-1 08:07 PM
恭喜破左自己記錄呀 姣鬆
閃人
無靚女同事俾你醒醒神咩 我公司今日加左個公司醫生,黎左二個靚女護士 二個都索到拍拍聲架 個醫生真係識食呀 我今日都同左佢地溝通左一陣 二個都好nice  ...
寇仲~ 發表於 2010-3-1 08:37 PM
嘩....姣鬆啲你就好啦 ...呢個醫生一定好多病人...個個咋咋地嚟睇靚女護士
恭喜破左自己記錄呀 姣鬆
寇仲~ 發表於 2010-3-1 08:39 PM
thanks姣鬆啲
閃人
寇仲~ 發表於 2010-3-1 08:40 PM
good.night姣鬆啲
真係收唔到喎
Fian. 發表於 2010-3-1 04:41 PM
咁 6 字頭嗰部有無呀, 因為我係搵返舊短訊按回覆嫁
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
無靚女同事俾你醒醒神咩 我公司今日加左個公司醫生,黎左二個靚女護士 二個都索到拍拍聲架 個醫生真係識食呀 我今日都同左佢地溝通左一陣 二個都好nice  ...
寇仲~ 發表於 2010-3-1 08:37 PM
兩個護士 咁要同醫生講 : 打夠兩支針快好啲
good.evening. 玉樹臨風姣鬆啲 我番嚟啦...今日睇文件睇到眼瞓
小飛機 發表於 2010-3-1 07:23 PM
HELLO 俊朗不凡姣鬆啲
第一日返工係咁嘅喇 努力呀, 我哋支持你嫁
Thanks.Miss 我下年會挑那個半程馬拉松
小飛機 發表於 2010-3-1 07:25 PM
我公司有人跑全馬, 跑咗 4 個幾鐘完成
但係今日見佢好似唔識行路咁
HELLO 俊朗不凡姣鬆啲
第一日返工係咁嘅喇 努力呀, 我哋支持你嫁
主任 發表於 2010-3-1 09:30 PM