返回列表 回復 發帖
打打掃!
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
搞掂晒
做晚課先
工作完成, 可以做做私人嘢……

睇番幾集one piece先……

死神正唔正, 身邊無friend 睇??

……除咗死神, 重有j神, 唔見咗人  ……
扫地
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
搞掂~!
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
打坐。。。。。。。。。。。。。
工作完成, 可以做做私人嘢……

睇番幾集one piece先……

死神正唔正, 身邊無friend 睇??

……除咗死神, 重有j神, 唔見咗人  ……
hi-new-gundam 發表於 30/11/2009 12:57 AM
我看过死神漫画,5错几好看ka~
我训啦,高达兄早d训~
打掃……打掃……
又搞掂喇……
打打坐……
我看过死神漫画,5错几好看ka~
我训啦,高达兄早d训~
jason445 發表於 2009-11-30 02:29 AM
好,信j神兄,搞掂海賊王之後,就開始死神吧!

唔該晒!
好,信j神兄,搞掂海賊王之後,就開始死神吧!

唔該晒!
hi-new-gundam 發表於 30/11/2009 09:24 AM
你地知边度有漫画下载吗。。???onepiece第一到现在最新的!
你地知边度有漫画下载吗。。???onepiece第一到现在最新的!
jason445 發表於 2009-11-30 01:30 PM
隨便找個網站都可以網上看! 如果真的喜歡, 我就寧願買單行本, 而不download了!

不過唔多地方可以下載, 除非你唔介意自己逐頁下載! 讓我遲d找找, 有嘅再話你知!
隨便找個網站都可以網上看! 如果真的喜歡, 我就寧願買單行本, 而不download了!

不過唔多地方可以下載, 除非你唔介意自己逐頁下載! 讓我遲d找找, 有嘅再話你知! ...
hi-new-gundam 發表於 2009-11-30 07:35 PM
我现在都是网上看的,但我现在看新的GTO哟~
~~~~火爆+神经+头疯~~~~