返回列表 回復 發帖
因为大家在时间上都配合不了!
dicksonkhan 發表於 24/11/2009 09:11 PM
大家工作时间都5一样啊~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
晚安
kwan1111 發表於 24/11/2009 10:43 PM
晚安啦,sweet dream
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
做埋今晚晚課先      
hi-new-gundam 發表於 24/11/2009 11:41 PM
么事甘早啊。。???
么事甘早啊。。???
jason445 發表於 2009-11-25 12:56 AM
Hey, 只是貪得意, 毫無原因吧!
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
早抖了J神, 小白, 阿關
Hey, 只是貪得意, 毫無原因吧!
hi-new-gundam 發表於 25/11/2009 01:17 AM
5同压迫去陪女友。。???
早抖了J神, 小白, 阿關
hi-new-gundam 發表於 25/11/2009 01:18 AM
晚安啦,我都要训啦。。。。
扫地~
搞掂啦~
打坐。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
好啦。。。大家晚安啦
passby ... hello everyone !
~ boyboy 俱乐部 ~
大家早晨啊
打打掃  
搞掂晒