返回列表 回復 發帖
The best part of doing research is time management!  I could arrange as I prefer!

But to catch up with schedule, I sometimes need to work at night or around the clock!

It can be real painful! ...
hi-new-gundam 發表於 2009-11-23 01:25 PM
working sure need to sacrificed something d lah~~
its ok d lah....
我是流氓。。流氓就是我的个性!!><
working sure need to sacrificed something d lah~~
its ok d lah....
vampire54 發表於 23/11/2009 03:53 PM
5是啊,他工作时间超过我地想象ka~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
5是啊,他工作时间超过我地想象ka~
jason445 發表於 2009-11-23 05:25 PM
我回来啦~。。。。。。。。。
虽然不是我驾车~。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
虽然不是我驾车~。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
dicksonkhan 發表於 2009-11-23 07:35 PM
咁早番ge
咁早番ge
kwan1111 發表於 2009-11-23 08:57 PM
我明天要开工啦!现在也要去睡了,晚安了~各位
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
dicksonkhan 發表於 23/11/2009 07:35 PM
哇~啊白5驾车都会累ka。。??
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
哇~啊白5驾车都会累ka。。??
jason445 發表於 2009-11-23 11:29 PM
或者佢仲要行上行落, 搬上搬落, 仲要同親友, 長輩傾吓呢?
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
或者佢仲要行上行落, 搬上搬落, 仲要同親友, 長輩傾吓呢?
hi-new-gundam 發表於 24/11/2009 01:05 AM
哈哈哈~啊白他人都懒懒地啦。
扫地啦~!
又搞掂啦喂~!!
打坐~!!!
我训啦,大家晚安~
我又來打掃了。。。
我都搞掂晒……
做轉晚課……打吓坐先