返回列表 回復 發帖
星期五了, 各位早晨  
hi-new-gundam 發表於 2009-11-20 09:06 AM
早晨
  又搞掂  
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
做埋早課先    
做埋早課先    
hi-new-gundam 發表於 2009-11-20 09:13 AM
你好似唔洗上班咁ge
他做了小白的管家
外星貓E生
他做了小白的管家
CC517 發表於 2009-11-20 02:25 PM
呵。。。。。。
你好似唔洗上班咁ge
kwan1111 發表於 2009-11-20 01:33 PM
我較多時間會在家看文件, 另外有人會幫我在library影印好我要的東西, 簡中到要番吓唔同嘅office……

……something like that…… blah blah blah!

正職係瘋人館嘅打雜……打人之類的雜務!
c u all on next monday la!bye~
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
我較多時間會在家看文件, 另外有人會幫我在library影印好我要的東西, 簡中到要番吓唔同嘅office……

……something like that…… blah blah blah!

正職係瘋人館嘅打雜……打人之類的雜務! ...
hi-new-gundam 發表於 2009-11-20 04:50 PM
哇,你份工真係好
哟!!蝙蝠仔出现了!!
我是流氓。。流氓就是我的个性!!><
哟!!蝙蝠仔出现了!!
vampire54 發表於 2009-11-20 07:45 PM
ur prize is paid out la!
ur prize is paid out la!
dicksonkhan 發表於 2009-11-20 08:51 PM
谢谢您,感谢您~~
我是流氓。。流氓就是我的个性!!><
谢谢您,感谢您~~
vampire54 發表於 2009-11-20 09:08 PM
我明天回家咯~下星期才过去找你们~
我明天回家咯~下星期才过去找你们~
dicksonkhan 發表於 20/11/2009 09:11 PM
啊白真辛福~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
啊白真辛福~
jason445 發表於 2009-11-20 10:12 PM
你也是很幸福啊~不用离乡背景啊!