返回列表 回復 發帖
我嘅saving係你四份一到唔夠……我係赤貧人士
hi-new-gundam 發表於 18/11/2009 10:35 PM
你有我同啊白backup你嘛~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
你有我同啊白backup你嘛~
jason445 發表於 2009-11-19 12:49 PM
哈哈, 多謝先!
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
多謝小白哥
johnw                         TVB 5000000 元                 積分轉出
kwan1111                  TVB 5000000 元                 積分轉出
hi-new-gundam         TVB 11111111 元                 積分轉出
jason445                  TVB 11111111 元                 積分轉出
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
嘩, 多謝晒小白, 多咗十倍金錢
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
快存进银行吃利息吧!
还有一人vampire等我拿了利息再给3000000
银行都沒有什麽利息,買波還好,呵呵
啊白~!!!
,后在muakz~!!!
爱死啊白咯~!!
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
明天放假,真係好
dicksonkhan 發表於 2009-11-19 05:16 PM
不用上班?
不用上班?
kwan1111 發表於 2009-11-19 05:18 PM
工作到~~~~~精神紧张~
刚到家,要relax下心情啊!不然晚上会睡不着啊!
小白兄我都入黎撑你,ok 生意興龍
工作到~~~~~精神紧张~
刚到家,要relax下心情啊!不然晚上会睡不着啊!
dicksonkhan 發表於 2009-11-19 05:31 PM
過多幾天你放大假?