返回列表 回復 發帖
morning.king.king 呵呵~~你而家冇王管lu
小飛機 發表於 2010-2-25 09:18 AM
ok la,....其實我一年都見唔到媽咪多個三個月,.....
所以我都好enjoy同佢嘅時間,.....
今日好開心,可以同MISS講電話,.....
好耐冇聽佢把聲.........
Masterking 發表於 2010-2-25 12:15 PM
king.king.打longggggggggggggg...call俾miss?
Good afternoon class and 主任
33203# Fian.

hello miss~
好學生,見批評,即改:—
外號鐵人二十八
意志超強戰鬥格
綽約風姿人煥發
大家激讚將手拍
夢遺大師 發表於 2010-2-24 10:15 AM
精品文章
魅力 + 1
33203# Fian.  

hello miss~
tony214 發表於 2010-2-25 02:06 PM
Hi Tony
過年去咗邊度玩呀
你咁講可能搞到好多人去學中醫喎…
夢遺大師 發表於 2010-2-24 10:17 AM
咁誇張
又係你話追死我,歡迎之至…
夢遺大師 發表於 2010-2-24 10:20 AM
我要追你你必死無疑
去過兩次東京,一次北海道,都係自由行…
真係好想再去,不過日圓好鬼貴,唔多抵…
夢遺大師 發表於 2010-2-24 10:23 AM
日本諗起都想去呀
咁我寧願去日本嗰個喇,去新加坡,除非為咗叫雞…………飯食啦!
夢遺大師 發表於 2010-2-24 10:25 AM
鬼唔知咩
Hi Tony
過年去咗邊度玩呀
Fian. 發表於 2010-2-25 02:12 PM
miss~~~~~~~~~~~~
新年冇出去呀…在家…
king.king.打longggggggggggggg...call俾miss?
小飛機 發表於 2010-2-25 01:00 PM
Yes,.... I did.....
Good evening Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good morning Miss and 主任
Masterking 發表於 2010-2-25 09:06 AM
ok la,....其實我一年都見唔到媽咪多個三個月,.....
所以我都好enjoy同佢嘅時間,.....
Masterking 發表於 2010-2-25 12:13 PM
Masterking 發表於 2010-2-25 12:15 PM
Hello King King
無見一排, 啲中文叻咗喎
~我能抵抗一切, 除了誘惑~