返回列表 回復 發帖
俊朗不凡姣鬆 依個問題既答案你清楚過我啦
寇仲~ 發表於 2010-2-24 05:42 PM
我鍾意果句~~~施比受更有福  我地都係d善長淫翁
我鍾意果句~~~施比受更有福  我地都係d善長淫翁
小飛機 發表於 2010-2-24 05:44 PM
好一句施比受更有福 魅力+100000
善長淫翁 叫到咁老架,善長淫棍好唔好呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
姣鬆啲仲有二億~~~~~~~~~~~~~~精子
小飛機 發表於 2010-2-24 05:42 PM
NO~NO~NO~一野起碼有三億啦
好一句施比受更有福 魅力+100000
善長淫翁 叫到咁老架,善長淫棍好唔好呀
寇仲~ 發表於 2010-2-24 05:53 PM
淫棍都唔好~~~淫鬆啲都好喎...(淫淫可以叫淫鬆啲,呢個名啱佢)
NO~NO~NO~一野起碼有三億啦
寇仲~ 發表於 2010-2-24 05:54 PM
精子用唔晒~~~見囡都要派
精子用唔晒~~~見囡都要派
小飛機 發表於 2010-2-24 06:01 PM
派到入新界 ~~~上水都殺埋
淫棍都唔好~~~淫鬆啲都好喎...(淫淫可以叫淫鬆啲,呢個名啱佢)
小飛機 發表於 2010-2-24 05:56 PM
呵呵 咁要幫淫鬆諗個外號先得啦,我就玉樹,你就俊朗,佢叫咩好呀
呵呵 咁要幫淫鬆諗個外號先得啦,我就玉樹,你就俊朗,佢叫咩好呀
寇仲~ 發表於 2010-2-24 06:28 PM
真係要諗諗~~~風流才子呢?...或者係風流倜儻?
派到入新界 ~~~上水都殺埋
寇仲~ 發表於 2010-2-24 06:24 PM
埋單幾舊水~~~仲可以咀咀
埋單幾舊水~~~仲可以咀咀
小飛機 發表於 2010-2-24 06:44 PM
咀到出哂水 ~~流到落大腿
真係要諗諗~~~風流才子呢?...或者係風流倜儻?
小飛機 發表於 2010-2-24 06:39 PM
風流才子好喎,佢自己都用過架
風流才子好喎,佢自己都用過架
寇仲~ 發表於 2010-2-24 06:57 PM
咁即係風流才子淫鬆啲喇
咁即係風流才子淫鬆啲喇
小飛機 發表於 2010-2-24 07:57 PM
唔豬淫淫鐘唔鐘意呢
咀到出哂水 ~~流到落大腿
寇仲~ 發表於 2010-2-24 06:55 PM