返回列表 回復 發帖
下次我要兩封
利叠利起你釘
Fian. 發表於 2010-2-23 10:51 PM
喂!夢夢~~~miss話同你利叠利喎,得米喇你
一百萬...濕濕碎啦~~~而家我銀行存款有$123,456,789呀...不過係tvb$
小飛機 發表於 2010-2-24 10:57 AM
我得十零萬tvb$咋,你咁勁嘅?
喂!夢夢~~~miss話同你利叠利喎,得米喇你
小飛機 發表於 2010-2-24 11:00 AM
係喎…咦?Miss仲話要哂埋對兩峰喎…
又要脷叠脷又要
兩峰,Miss意思,我收到哂喇!
夢遺大師 發表於 2010-2-24 11:01 AM
係d各方友好給我嘅...
係喎…咦?Miss仲話要哂埋對兩峰喎…
又要脷叠脷又要兩峰,Miss意思,我收到哂喇!…
仲要飛埋釘,索爆
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
good.afternoon.miss &.everybody
Good afternoon miss and evetybody
good.afternoon.miss &.everybody
小飛機 發表於 2010-2-24 02:08 PM
機機下畫看檔有得踢踢
機機下畫看檔有得踢踢

gonkong 發表於 2010-2-24 03:33 PM
工工下晝蒲頭有錫錫
Good afternoon Miss 姣鬆 夢夢 工工G and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
因為我地係姣鬆啲吖ma ~~~睇完呢兩個post,真係俾miss笑死 魅力+10000分
小飛機 發表於 2010-2-24 10:52 AM
我覺得我係俾女呃果個喎 又要出錢又要出野
我有二百幾萬 有二百萬係利是錢
我覺得我係俾女呃果個喎 又要出錢又要出野
寇仲~ 發表於 2010-2-24 05:23 PM
玉樹臨風姣鬆啲~~~咁你有制唔制吖
玉樹臨風姣鬆啲~~~咁你有制唔制吖
小飛機 發表於 2010-2-24 05:35 PM
俊朗不凡姣鬆 依個問題既答案你清楚過我啦
  我有二百幾萬 有二百萬係利是錢
寇仲~ 發表於 2010-2-24 05:24 PM