返回列表 回復 發帖
兩間小學比賽, 我如何加入
Pedestrian_A 發表於 2014-11-3 05:28 AM
在場邊指導熱身
條骨都無佐lu
你笑人窮鬼
CC517 發表於 2014-11-2 06:17 PM
以前识得HMV 个Sales, 着到西装骨骨,佢话 HMV 执佐都唔知点算,NO Saving。
依家有几个Handyman 客,衫裤垃挞,不过打开个荷包成搭$100.00 Dallors .
太空貓 早晨!!新一周快樂!
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
以前识得HMV 个Sales, 着到西装骨骨,佢话 HMV 执佐都唔知点算,NO Saving。
依家有几个Handyman 客,衫裤垃挞,不过打开个荷包成搭$100.00 Dallors . ...
大啦叭 發表於 2014-11-3 08:32 AM

我試過做幾千萬豪宅嘅裝修,
因為有時D師傅會轉,我未必認得哂
有次我落到個地盤,有幾個生面口
就問個工頭,係唔係有新師傅
佢就介紹咗D新師傅我認識
我問工頭:嗰個行行企企嘅?
工頭:係屋主!
我睇落去同我D師傅有咩分別
背心,短褲,涼鞋!
perfectman 發表於 3/11/2014 09:45 AM
有$$$佬着咁身光頸靚唔怕俾人標參咩
認真睇真啲真係又真係
先洗未來錢是好多現代人的生活模式
lhy92725 發表於 2014-11-2 09:30 PM

咁我一定係古人!我一張信用咭都無
perfectman 發表於 3/11/2014 09:47 AM
我用卡打油都係隔幾日就還,張單嚟到都係$0,唔想壓數
認真睇真啲真係又真係
咁又唔使, 限期前還咪得囉, 佢收左公司3%手續費架
外星貓E生
系咯,有還款期架嘛,為咩唔利用下個銀行哦
條骨都無佐lu
費事到時櫃檯機擁擠同人逼
我通常揀夜晚十點幾十一點冇人時還
認真睇真啲真係又真係
費事到時櫃檯機擁擠同人逼
我通常揀夜晚十點幾十一點冇人時還
lckiong 發表於 2014-11-3 10:52 AM
用網上銀行set定日子還咪得囉, 比左仲有訊息提示
外星貓E生
網上銀行在家操作又得,在銀行辦理個約定還款日又得,邊使自己搞
條骨都無佐lu
小強可能係亞伯, 唔信網上銀行
外星貓E生
點會啊,小強是網絡高手黎哦
條骨都無佐lu
外星貓早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林