返回列表 回復 發帖
我25岁啦,每日17粒钟工作有车屋5出奇啦。。。
哈哈哈。。。kwan兄,我意见就给佐你啦,要点行条路就你想你啦。。。。。
我老豆又黑面啦,晚d回来和你谈~bye ...
jason445 發表於 2009-11-12 05:27 PM
再見
Kwan 係香港人嗎 ?
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
Kwan 係香港人嗎 ?
hi-new-gundam 發表於 2009-11-12 05:59 PM
係呀,岩岩出左去食飯
係呀,岩岩出左去食飯
kwan1111 發表於 12/11/2009 07:18 PM
我放工啦,kwan兄响度嘛。。??
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
J神呢两晚真系悟去蒲啊
條骨都無佐lu
J神呢两晚真系悟去蒲啊
lhy92725 發表於 12/11/2009 11:00 PM
真。。。真的5可以啊,要等到十五出粮先可以浦啊~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
打掃…… 

又搞掂 
做埋晚課 
真。。。真的5可以啊,要等到十五出粮先可以浦啊~
jason445 發表於 2009-11-12 11:20 PM
重以為你乖咗,定迴光返照,原來係荷包乾硬化
重以為你乖咗,定迴光返照,原來係荷包乾硬化
hi-new-gundam 發表於 13/11/2009 12:48 AM
师兄弟一场,拿4,5千港币来洗下啦~
训啦。。。。大家晚安~~
我以前都是酱讲,我现在真是好后悔非常后悔。。。。。
努力把握读书的机会,错过了你就要像我每天工作十七小时啦。。。。。
jason445 發表於 2009-11-12 04:59 PM
我认同你的说法!
但我是骗吃的咯~
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
我每日6am做到11pm,星期日就工作4小时
jason445 發表於 2009-11-12 05:01 PM
我还以为你星期天休息的?
明年中五啦,e+去努力没迟,5好做个普通打工仔,读好d出到来搵工做工都易。
我e+后悔都无用啦,每个月供车供屋都拿我命啦。。。。。。
jason445 發表於 2009-11-12 05:16 PM
你还有供屋,我还没有这个机会啊~
但都已经让我