返回列表 回復 發帖
早抖了j神, 小白
hi-new-gundam 發表於 11/11/2009 01:12 AM
晚安啦高达兄~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
J神+高达,早上好啊!
先报道下,不然你们又会以为我失踪了!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
J神+高达,早上好啊!
先报道下,不然你们又会以为我失踪了!
dicksonkhan 發表於 11/11/2009 07:25 AM
你几乎日日都玩失踪啦。。。。。。。。。。。。。。。
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
大家早晨啊。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
你几乎日日都玩失踪啦。。。。。。。。。。。。。。。
jason445 發表於 2009-11-11 08:24 AM
没有啊!我只是在晚上才出现而已啊!
工作受到控制,不能上来啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
既然不是白天出現, 而是在晚上出現……

不如唔叫小白, 叫小夜
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
打打掃
又搞掂  
早課……早課……  
小白早安。。
既然不是白天出現, 而是在晚上出現……

不如唔叫小白, 叫小夜
hi-new-gundam 發表於 11/11/2009 08:56 AM
好提议啊,就叫小夜啦(好像日本女仔名~)。。。。。。。。。。。。。。
小白早安。。
ckhooi74 發表於 11/11/2009 10:39 AM
他5见佐啦。。。。。。。。。。。。。。。。。。
叫得小夜,梗係夜晚先出場喇!
叫得小夜,梗係夜晚先出場喇!
hi-new-gundam 發表於 11/11/2009 04:00 PM
就叫白小夜啦。。。。。。。。。。。。。。。。。。
啊john去佐边。。。。。。。。。。。。。。。。。。。