返回列表 回復 發帖
今日猫又要返工,好眼训啊,一早仲要落大水添
條骨都無佐lu
今日猫又要返工,好眼训啊,一早仲要落大水添
lhy92725 發表於 2016-5-21 09:58 AM
貓貓有冇帶遮呀? 今日返半日仲係全日呀?
带遮都死啦,几Q大雨啊,又搭唔到车哦
要返全日架,好惨架
條骨都無佐lu
奶奶是普通話
Pedestrian_A 發表於 2016-5-21 04:34 AM
广州人系坚持讲粤语嘅
條骨都無佐lu
带遮都死啦,几Q大雨啊,又搭唔到车哦
要返全日架,好惨架
lhy92725 發表於 2016-5-21 11:21 AM
咁點返去公司呀? 起屋企返公司遠唔遠呀?
如果天气好,行就都系35分钟嘅遮
就系落雨就烦咯
本来都有趟巴士到嘅,不过一到落雨果阵就总系无车
條骨都無佐lu
如果天气好,行就都系35分钟嘅遮
就系落雨就烦咯
本来都有趟巴士到嘅,不过一到落雨果阵就总系无车
lhy92725 發表於 2016-5-21 11:34 AM
行35分鐘, 天氣好都還好. 巴士應該係好天落雨都要有車至係既喎.
可能太大雨,D车在路上塞住返唔到总站咯
我试过几次啦,天气好,总站好多车哦,一到落雨天,就一架都唔见了哦
條骨都無佐lu
可能太大雨,D车在路上塞住返唔到总站咯
我试过几次啦,天气好,总站好多车哦,一到落雨天,就一架都唔见了哦
lhy92725 發表於 2016-5-21 11:42 AM
咁無法啦. 好在半粒鐘路程還好. 天冷就辛苦啲. 我去交豬咯. 明天見. 貓貓都應該到咗食晏時候咯.
咁無法啦. 好在半粒鐘路程還好. 天冷就辛苦啲. 我去交豬咯. 明天見. 貓貓都應該到咗食晏時候咯.
pknoface 發表於 2016-5-21 11:49 AM
掌門晚安,週末愉快
http://rlv.zcache.com/veni_vidi_vici_i_came_i_saw_i_conquered_card-re5838ba953364166b54140759a39760b_zk91q_1024.jpg?rlvnet=1
smcorange 發表於 2016-5-21 06:16 AM
you are doing the same thing too
no one is as lucky as you
smcorange 發表於 2016-5-21 06:18 AM
then i wish you have that kind of experience soon
知己知彼
smcorange 發表於 2016-5-21 06:29 AM
you and noface ken are same type of people
一巴掌拍神王甲.
pknoface 發表於 2016-5-21 08:20 AM
一巴掌拍pk ken
神王甲屋企間地下室.
pknoface 發表於 2016-5-21 08:20 AM
how many times do i have to tell you the law doesn't allow that here!