返回列表 回復 發帖
bb雙失 路人甲只失財
smcorange 發表於 2016-5-20 06:16 AM
you pay to play
神王甲晚上好. 呢套野我冇睇過喎? 男主角應該係方力申, 森美, 其化男主角唔識. 女主角一個都唔識, 但從介紹應該係鄧麗欣啦. 好似拍完呢套之後就玩完咗咯喎.你唔係想透露我地知你既愛情就快好似呢套野既主角 ...
pknoface 發表於 2016-5-20 09:31 AM
that movie was from 2008they wasted a long time till they 玩完
快啲叫你既老兄傳兩招比你. 日后受用無窮.
pknoface 發表於 2016-5-20 09:37 AM
orange, 快啲叫你既老兄noface ken傳兩招比你. 日后受用無窮.
点解BB会双失嘅,路爷爷为咩只失财啊
lhy92725 發表於 2016-5-20 10:14 AM
貓奶奶
要問返神王甲和橙兄呢兩位難兄難弟至知喎.
pknoface 發表於 2016-5-20 10:41 AM
because noface ken spent all his money in his 地下室
不敢他可是自己留著當絕招, 獨一無二! 也可以傳兩招給你這知難兄弟, 有這閉門絕招, 日后受用無窮.
smcorange 發表於 2016-5-20 12:40 PM
you need help on girls shame on you!
足以對付路人甲
smcorange 發表於 2016-5-20 12:42 PM
足以對付orange
貓奶奶
Pedestrian_A 發表於 2016-5-20 02:31 PM
边有甘嘅福气做奶奶啊
條骨都無佐lu
甘样食橙系唔错嘅哦
條骨都無佐lu
各位早午晚好。
orange, 快啲叫你既老兄noface ken傳兩招比你. 日后受用無窮.
Pedestrian_A 發表於 2016-5-20 02:30 PM
神王甲早晨。
佢地似狗咬狗骨多D哦
lhy92725 發表於 2016-5-20 10:42 AM
貓貓晚上好。我都唔明佢地點解搞成咁。
貓貓 一針見血刀刀見骨
smcorange 發表於 2016-5-20 12:32 PM
橙兄晚上好。 連橙兄你都睇得出呀?
貓貓晚上好。我都唔明佢地點解搞成咁。
pknoface 發表於 2016-5-20 07:58 PM
一個巴掌系拍唔響嘅
條骨都無佐lu