返回列表 回復 發帖
你最遠去到邊度旅行啊
lhy92725 發表於 2016-5-14 09:22 PM
最遠去到加拿大多倫多.
掌門真系幾早哦
lhy92725 發表於 2016-5-14 09:23 PM
要送太座返工.
掌門
最遠去到加拿大多倫多.
pknoface 發表於 2016-5-14 10:39 PM
自己揸車去啊,要幾多個鐘頭啊
條骨都無佐lu
掌門
satoshi23 發表於 2016-5-14 10:56 PM
水晶晚上好.
自己揸車去啊,要幾多個鐘頭啊
lhy92725 發表於 2016-5-14 11:25 PM
自己揸車. 去時揸9至10粒鐘到尼亚加拉瀑布住一晚. 然後第二日下午再揸2粒鐘去Markham住2晚. 起Markham其間去咗多倫多1日.
第一次去加拿大就中咗加拿大既圈套, 從瀑布去Markham時行咗條超快既高速---407高速公路. 一路極少車行, 點知返到紐約先知原來呢條係收費公路, 幾蚊雞既收費變成要交32蚊加幣既路費. 真係揾笨.
掌門 午安
型 英 帥 靚 正
有女打牙較
Pedestrian_A 發表於 2016-5-14 04:53 AM
係去同的老朋友吹水、唔係溝女…
多做運動身體好
唔怪得隨意兄話日日都去啦.
pknoface 發表於 2016-5-14 07:57 AM
日日係去過日子和過日神、、
多做運動身體好
掌門 午安
多做運動身體好
神王甲早晨. 有舊情人找就好啦.
pknoface 發表於 2016-5-14 07:53 PM
你綁架她到地下室?
去旅行既咪數最多, 來回都成幾百miles.
pknoface 發表於 2016-5-14 07:54 PM
去旅行坐飛機
都係熟女.
pknoface 發表於 2016-5-14 07:55 PM
when i was a university student, a 40-50 years old waitress at 港式茶餐廳 sexual harassed me...  she kept touching my hands when i was there and said good stuff trying to impress me.  one day she even leaned her body over my hand and used her private part rubbing over my hand...
神王甲至愛熟女咯.
pknoface 發表於 2016-5-14 07:55 PM
noface ken's wife is 熟女
可能都好扒下嘅遮
lhy92725 發表於 2016-5-14 09:21 PM
取決於哪個餐廳