返回列表 回復 發帖
good morning every1 here
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
bye bye ah white,flower monk and mr.john
jason445 發表於 2009-10-27 11:00 PM
j神去哪里??
good morning every1 here
dicksonkhan 發表於 2009-10-28 07:21 AM
小白早晨!
早晨啊! 小白, john
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
打掃先!
又搞掂!  
做早課先  
今朝無人!
今朝無人!
hi-new-gundam 發表於 28/10/2009 11:59 AM
e+有人~!!
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
j神去哪里??
johnw 發表於 28/10/2009 08:26 AM
工作好闷又常时间,我晚晚都有出去ka~!
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
工作好闷又常时间,我晚晚都有出去ka~!
jason445 發表於 2009-10-28 12:31 PM
j神晚晚都那么爽~~ 真令人羡慕~~
j神晚晚都那么爽~~ 真令人羡慕~~
johnw 發表於 2009-10-28 01:59 PM
你们两人那么靠近,就叫J神带你出去wet吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
你们两人那么靠近,就叫J神带你出去wet吧!
dicksonkhan 發表於 2009-10-28 03:45 PM
小白想教壞人?
小白想教壞人?
hi-new-gundam 發表於 2009-10-28 04:03 PM
你咁易壞, 唔怪得成日要修理
外星貓E生
你咁易壞, 唔怪得成日要修理
CC517 發表於 28/10/2009 04:17 PM
e架机器人都接近三十年啦,都是时候买去废铁场啦~