返回列表 回復 發帖
你都機器舊左... 早抖
ed_teck 發表於 2009-11-27 01:17 AM
听日有做米早D瞓咯
不能bring forward??? 你有酱多leave的啊??
ForeverEver 發表於 2009-11-27 01:17 AM
bring 左明年都要 clear 喇...
唔多... 不過好少拿假... 加上好多時候 malaysia public holiday 都上班... 所以幾多 replacement leave... 我自己都唔清楚有幾多了...
高唔高係好睇你如何對待人... 人地先會對返你好... 我係玩舊了少少 only...
ed_teck 發表於 2009-11-27 01:16 AM
所以我待你不是高人咯 旧不少咯。。。旧很多下。。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
听日有做米早D瞓咯
nicnic1161 發表於 2009-11-27 01:18 AM
嗯... 聽晚見...
哈哈。。。叫他POST相给你看
cck_my 發表於 2009-11-27 01:17 AM
通常我叫都没人post 已经放弃这个念头了。。。
唔够我多
cck_my 發表於 2009-11-27 01:18 AM
知道就好
通常自己不会说自己是靓仔
ForeverEver 發表於 2009-11-27 01:18 AM
問題係我次次自稱靓仔, 人地話我丑樣...  sob sob...
所以我待你不是高人咯 旧不少咯。。。旧很多下。。。
ForeverEver 發表於 2009-11-27 01:19 AM
轉個圈話我老...
bring 左明年都要 clear 喇...
唔多... 不過好少拿假... 加上好多時候 malaysia public holiday 都上班... 所以幾多 replacement leave... 我自己都唔清楚有幾多了...
ed_teck 發表於 2009-11-27 01:19 AM
原来是这样啊。。现在一次过拿也蛮爽一下。。。
ForeverEver 發表於 2009-11-27 01:20 AM
tvboxnow 應該揾得到我d 相... 你有 post 過?
ForeverEver 發表於 2009-11-27 01:20 AM
哈哈。。。拿 逼他POST
問題係我次次自稱靓仔, 人地話我丑樣...  sob sob...
ed_teck 發表於 2009-11-27 01:21 AM
酱你现在post给我看看啦。。。
原来是这样啊。。现在一次过拿也蛮爽一下。。。
ForeverEver 發表於 2009-11-27 01:23 AM
放假冇地方去... 悶死..
酱你现在post给我看看啦。。。
ForeverEver 發表於 2009-11-27 01:24 AM
同等交換...
轉個圈話我老...
ed_teck 發表於 2009-11-27 01:22 AM
我没有啊。。。你别屈我哦。。。可能我比你还要老。。。