返回列表 回復 發帖
selamat pagi ~ kk
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
新村屋企冇,芭場間獨立屋有個細泳池,都好耐冇返入去住
lckiong 發表於 2015-2-9 12:17 AM
小強原來都是地主黎哦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
小強原來都是地主黎哦
lhy92725 發表於 9/2/2015 10:51 AM
腳板低塊地就係
認真睇真啲真係又真係
好過我磚都無塊哦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
神論呀!

perfectman 發表於 9/2/2015 11:17 AM
咁又係,蘋果唔用咪冇用咯,好似我唔用$$$咁啲$$$唔係冇用咯
認真睇真啲真係又真係
真如有D人話,錢要使先先系自己嘅
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
果粉真係癡線㗎

有個新用戶唔識問個問題,就得到咁嘅答案喇

問題

答案

perfectman 發表於 9/2/2015 11:34 AM
其實啲果粉係已經答緊佢問題,只不過我哋啲普通人唔明解咋

第一個係叫佢自己禁落去用下就知個app係乜用架

第二個叫佢去讀多啲書就會識得個app係乜用
第三個最勁秋,一睇問題就知個用者係冇$買歌買戲用個app嚟睇戲(個係集匯啲影片睇戲app)
認真睇真啲真係又真係
D人甘得閒系度舉行答問大會嘅
我睇全部都是打手黎嘅
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
其實啲果粉係已經答緊佢問題,只不過我哋啲普通人唔明解咋

第一個係叫佢自己禁落去用下就知個app係乜用架

第二個叫佢去讀多啲書就會識得個app係乜用
第三個最勁秋,一睇問題就知個用者係冇$買歌買戲用個app嚟睇 ...
lckiong 發表於 2015-2-9 11:42 AM

即係你認同佢地咁樣嘅行為?
perfectman 發表於 9/2/2015 11:46 AM
唔係對我,no comment啲人咁回應,係啲人既事,亦唔需我去上心多9餘,睇都嗮時間啦
係有心去幫就會真正咁回复啦,似係啲人無聊到...
認真睇真啲真係又真係