返回列表 回復 發帖
非常不喜歡迅雷
很髒的軟體,會在系統留下很多東西...
很怕會被開後門。

另外就是廣告超級多....................
danui 發表於 2015-8-6 08:37 AM
全部封起來
你何時要破200
這個是水區發帖總數?
BeiDouChef 發表於 2015-8-6 12:17 PM
前一晚我破左 200 啦,你去車車果度 2 樓 睇得好清楚啊
http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=3387743&page=1&fromuid=1883386#pid54822785 <--- 網頁   

係啊,一日共發幾多帖啊:crazy:

車車公主公佈左出黎嘛 :crazy:
字幕一般不是都只需要橫向移動一下時間軸微調一下就可以了?
只怕有時是亂碼而已啊?
danui 發表於 2015-8-6 08:38 AM
我會~只是有些原創字幕的做的時間有些OK 有些就快或慢
要弄的話也要一個一個檢查...弄來都看完這部片了
前一晚我破左 200 啦,你去車車果度 2 樓 睇得好清楚啊
http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=3387743&page=1&fromuid=1883386#pid54822785
satoshi23 發表於 2015-8-6 12:22 PM
那個號碼是每日選一次?
那個號碼是每日選一次?
BeiDouChef 發表於 2015-8-6 12:26 PM
對啊
lunch返嚟我再爬呢度D樓, 好高, 要食飯先有氣力爬
那個號碼是每日選一次?
BeiDouChef 發表於 2015-8-6 12:26 PM
每日一卡, 如果嫌麻煩, 可以學路生, day day no. 6

評分次數

每日一卡, 如果嫌麻煩, 可以學路生, day day no. 6
blacker14tt 發表於 2015-8-6 12:29 PM
no.6 是好卡?

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone

閃~去吃午餐拉

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飯後見
各位見到這個帖就去車車度選卡片啦

未有選擇卡片的會員如下 (只列出出現過於本帖的會員, 未列出者只要達標亦可參與)

會員ID回復帖數free2penny187帖BeiDouChef167帖hongkong636641帖pknoface31帖gr ...
satoshi23 發表於 2015-8-6 12:01 PM
多謝水晶提示,各位好嗎?大家食咗晏末
大廚 午安
要開會嗎! 唔係做手術嗎!
free2penny 發表於 2015-8-6 10:28 AM
早會,然後開了一台小刀
現在準備去看門診
Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone
閃~去吃午餐拉

BeiDouChef 發表於 2015-8-6 12:32 PM
Enjoy your lunch 大厨,我都係剛食完晚飯入來爬帖
唔係護士做咩.......要護士來做什麼呀! 貓貓! (電視劇都係咁呀!)
free2penny 發表於 2015-8-6 10:31 AM
行政工作在大醫院通常是有專門的人做
外科比較起來通常都會有人專門做這些,因為外科醫生比較常在開刀。