返回列表 回復 發帖
你都係有咁ge情況?
地獄天使貓 發表於 2009-5-20 10:17 PM
仲要系年纪越大越觉。。。。。。。。。
唔得...要記係心裡面..等我有股動力.推動我..更加努力去揾工
地獄天使貓 發表於 2009-5-20 10:17 PM
这也是好事。。可能他是用这种方式来关心你啊。。
哥哥有时不知道怎样和我们沟通
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
哈哈..等我揾到工..來Ipoh..我請你吃..haha..
地獄天使貓 發表於 2009-5-20 10:02 PM
原来你是怡保人啊!
我家乡在霹雳州的巴里文打
原本我都認為唔會咁..不過..佢講野ge方式..讓我覺得..要有錢..先可以係屋企有地位..
地獄天使貓 發表於 2009-5-20 10:04 PM
你哥哥是不是有做直销的啊?
有D人的表达方式是强烈D
lhy92725 發表於 2009-5-20 22:15
可能係我親大佬先肯老老實實同我講真心說話..
唔好唔開心啦......
yinyinyin1234 發表於 2009-5-20 22:16
我當你同我講ge la..多謝..^^
所以某些情形之下,独生子女也有独生的好处
條骨都無佐lu
我知道我老兄..壓力大..因為屋企開支佢全包..所以..我都..吞左嘆氣..
地獄天使貓 發表於 2009-5-20 10:18 PM
一家人不会怎样的啦,可能他的表达方式比较激吧,这是他的方式,就好像我们都有我们自己的方式,也有可能有少数人不认同我们都未定呢?
有缘做兄弟,是福气啊
强烈认同!!!
vwwo 發表於 2009-5-20 10:09 PM
你认同什么啊!
你都已经是一家之
訓覺啦.....明天見.......Gd  night
也不是说没有钱不能出声啦
可能他是在关心你的,但是语气不好吧
ForeverEver 發表於 2009-5-20 10:11 PM
没钱不是不能出声
只是不能大声

要大声就要有权利
要有权力首先就要有钱
訓覺啦.....明天見.......Gd  night

yinyinyin1234 發表於 2009-5-20 10:24 PM
早抖啦~晚安
你认同什么啊!
你都已经是一家之母了
allex84 發表於 2009-5-20 10:24 PM
咁都仲有老人家架嘛,仲未死晒架。。。。。。。。。。
vwwo 發表於 2009-5-20 10:32 PM
老人家咪让下佢咯,好话唔好听,都冇几耐啦(sorry)...毕竟思想有距离吖嘛
vwwo 發表於 2009-5-20 10:32 PM
老人家的问题,就可能某程度上代沟的问题
條骨都無佐lu