返回列表 回復 發帖
慢慢就慣喇……幾時請飲?
hi-new-gundam 發表於 13/10/2009 09:32 PM
我。。。我。。。我正常ka,你同啊白玩啦~~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
我。。。我。。。我正常ka,你同啊白玩啦~~
jason445 發表於 2009-10-13 10:34 PM
看來你都好投入喎!
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
j神兄唔好辜負人呀
看來你都好投入喎!
hi-new-gundam 發表於 2009-10-13 11:38 PM
你也不要羡慕吧!一起来吧!。。。。。。。。。。。。。。。。。。
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
j神兄唔好辜負人呀
hi-new-gundam 發表於 13/10/2009 11:39 PM
留底给你啦~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
你也不要羡慕吧!一起来吧!。。。。。。。。。。。。。。。。。。
dicksonkhan 發表於 13/10/2009 11:42 PM
啊。。。啊。。。啊白是同性恋ka
dicksonkhan 發表於 2009-10-13 11:42 PM
傻啦! 我唔鍾意做第三者!
啊。。。啊。。。啊白是同性恋ka
jason445 發表於 2009-10-14 12:35 AM
愛情可以超越年齡……甚至性別
要做晚課了
差點忘了打掃添
又完成了!
早抖各位!
早抖各位!
hi-new-gundam 發表於 14/10/2009 12:47 AM
大家晚安啦~!
come in to see see
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
早晨, 大家好