返回列表 回復 發帖
一定係無做安全措施……
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
……有病了
小白, 仲唔帶j神兄去睇大夫?
还好没迟到!
dicksonkhan 發表於 2009-10-10 08:26 AM
放心, 你無遲到, 就算遲到無所謂, 因你有帶j神睇醫生
祝j神兄早d好返……遲吓先再去叫……家禽……食
祝j神兄早d好返……遲吓先再去叫……家禽……食
hi-new-gundam 發表於 10/10/2009 09:18 AM
哇~~
我好干净ka~~!!
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
……有病了
hi-new-gundam 發表於 10/10/2009 09:12 AM
我没叫过ka,叫KFC就有啦~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
小白, 仲唔帶j神兄去睇大夫?
hi-new-gundam 發表於 2009-10-10 09:13 AM
那是没用的,嗮药费!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
我没叫过ka,叫KFC就有啦~
jason445 發表於 2009-10-10 12:08 PM
有机会,大家比赛看(吃KFC)!
那是没用的,嗮药费!
dicksonkhan 發表於 10/10/2009 01:46 PM
我没病啊~~
我没病啊~~
jason445 發表於 2009-10-10 01:47 PM
可能有暗病,你也不知道!快去做身体检查吧!
那才是比较安全啊!
那才是比较安全啊!
dicksonkhan 發表於 2009-10-10 01:59 PM
非常同意!
j神兄病到由「有病唔知」,到「有病唔認」, 仲話無病
那才是比较安全啊!
dicksonkhan 發表於 2009-10-10 01:59 PM
不是暗病! 是明病!

起碼有「間歇性出街症候群」「急性夜蒲綜合症」……
哇~~
我好干净ka~~!!
jason445 發表於 2009-10-10 12:07 PM
你個樣似驚多d喎!

畏疾忌醫唔得架!