返回列表 回復 發帖
家族内的资金要处理好先得
lhy92725 發表於 2009-5-18 09:35 PM
因各家族运作不同, 呢个问题可以由族长决定:

1) 归族长所有
2) 家族管理成员平分 (8位有职位的)
3) 所有族员平分 (包括族长及所有家族管理成员)

1) 归族长所有
3) 所有族员平分 (包括族长及所有家族管理成员) ...
cck_my 發表於 2009-5-18 09:45 PM
SORRY,真係錯手...請原諒
岩岩去完...公仔箱論壇 - 六合彩金多寶複製家族名稱
所以唔小心貼上,SORRY

1) 归族长所有
3) 所有族员平分 (包括族长及所有家族管理成员) ...
cck_my 發表於 2009-5-18 09:45 PM
问题系好多家族的人族长未必在呢,贸贸然删除插件,我估计好多人有意见
條骨都無佐lu
问题系好多家族的人族长未必在呢,贸贸然删除插件,我估计好多人有意见
lhy92725 發表於 2009-5-18 10:04 PM
我想問咁即係點?
我想問咁即係點?
haha28 發表於 2009-5-18 10:08 PM
我同大佬健吹水嗻,全部都是假设问题
條骨都無佐lu
SORRY,真係錯手...請原諒
haha28 發表於 2009-5-18 09:52 PM
唔紧要, 同你开下玩笑咋
lhy92725 發表於 2009-5-18 10:04 PM
所以要开帖搜集意见再商讨可行性
真ga..失左接近3個月..
唉聲嘆氣都係要失業..
開心d啦..聽日見工希望成功..
地獄天使貓 發表於 2009-5-18 08:30 PM
现在这个时期很多人比你失业更久的都有
你不要灰心啊
所以要开帖搜集意见再商讨可行性
cck_my 發表於 2009-5-18 10:19 PM
都值得讨论下架,问题有无人去讨论咯
條骨都無佐lu
嗯嗯..希望我爸聽日唔好俾我壓力..
日日講我..哈哈..
地獄天使貓 發表於 2009-5-18 09:07 PM
他讲你什么?
如果太难听的就学我这样
你卖广告啊
lhy92725 發表於 2009-5-18 09:19 PM
haha一定是镖局派来钓客的奸细
唔紧要, 同你开下玩笑咋
cck_my 發表於 2009-5-18 10:17 PM
THANKS
训觉啦~~听日见
都值得讨论下架,问题有无人去讨论咯
lhy92725 發表於 2009-5-18 10:26 PM
拭目以待