返回列表 回復 發帖
放心, 我开帖时会记得把你的话放进去:

cck_my 發表於 2009-5-18 05:33 PM
被你反将一军

不过你也拍我的头像到几美下
好咯,有证据咯
條骨都無佐lu
被你反将一军

不过你也拍我的头像到几美下
allex84 發表於 2009-5-18 05:37 PM
美就再来一张

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
美就再来一张

cck_my 發表於 2009-5-18 05:56 PM
不被人拍过照都不知道原来自己头像那么有型的
晚上大家好..吃飽沒有?
晚上大家好..吃飽沒有?
地獄天使貓 發表於 2009-5-18 07:49 PM
未啊,等你请。。。。。。。。。
未啊,等你请。。。。。。。。。
vwwo 發表於 2009-5-18 19:55
唔係吓化..我..失業緊..haha..
地獄天使貓 發表於 2009-5-18 08:14 PM
整D野上嚟俾我望梅止渴都唔得。。。。。。。。。。。。
地獄天使貓 發表於 2009-5-18 08:14 PM
失业了,还笑得出,信不过!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
vwwo 發表於 2009-5-18 08:20 PM
叫靓公带你出去吃晚餐啦!
叫靓公带你出去吃晚餐啦!
dicksonkhan 發表於 2009-5-18 08:23 PM
一只二只都无D同情心既。。。。。。。。。。。。。
一只二只都无D同情心既。。。。。。。。。。。。。
vwwo 發表於 2009-5-18 08:27 PM
同情心可以当饭吃吗?
vwwo 發表於 2009-5-18 20:20
整兩件蛋糕你嘆下..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
失业了,还笑得出,信不过!
dicksonkhan 發表於 2009-5-18 20:21
真ga..失左接近3個月..
唉聲嘆氣都係要失業..
開心d啦..聽日見工希望成功..

評分次數

• vwwo

24        ~ ~ 靓 妈 ~ ~        vwwo        5000        3,301,090.00        4,334,300.00        4,334,300.00        3,192,260.00        62        62        562900        漲停
解决啦!

評分次數

• vwwo