返回列表 回復 發帖
咬住金鎖匙出事
chan200308 發表於 2013-10-16 01:26 PM
写错咗,出世先啱
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK 下午好~
wasimasterQ 發表於 2013-10-16 01:33 PM
叮当下午好
老基基 午安

chan200308 發表於 2013-10-16 01:40 PM
老陈下午好
我好多野都啱
lhy92725 發表於 2013-10-16 01:56 PM
强逼性啱
可能佢受過訓練,佢識爪住件嚟衫爬,唔會點爪D肉,到頭就無辦法啦,不過都唔算係好痛,係驚佢痾屎痾尿多D

同埋佢知道邊D人爬得,邊D人唔爬得,好鬼死醒目架。 ...
perfectman 發表於 2013-10-16 02:58 PM
只猫係咪你养架
簽名被屏蔽
唔係,不過我有養狗
perfectman 發表於 2013-10-16 03:11 PM
養狗好,我鍾意狗
可能佢受過訓練,佢識爪住件嚟衫爬,唔會點爪D肉,到頭就無辦法啦,不過都唔算係好痛,係驚佢痾屎痾尿多D

同埋佢知道邊D人爬得,邊D人唔爬得,好鬼死醒目架。 ...
perfectman 發表於 2013-10-16 02:58 PM
猫好干净的,吾会周围疴的
猫一向都醒架啦
條骨都無佐lu
養狗好,我鍾意狗
tvbkk123 發表於 2013-10-16 03:35 PM
你吾系中意鱼咩
條骨都無佐lu
猫好干净的,吾会周围疴的
猫一向都醒架啦
lhy92725 發表於 2013-10-16 03:41 PM
乾淨係自己屋企嗻係人地嘅屋企周围疴,一d公德心都冇
你吾系中意鱼咩
lhy92725 發表於 2013-10-16 03:42 PM
養唔到狗咪養魚囉
做咩养吾到狗啊
條骨都無佐lu
做咩养吾到狗啊
lhy92725 發表於 2013-10-16 03:47 PM
公寓邊可以養狗啊,再加上隔離馬來人
簽名被屏蔽
因為大廈公契,而家好多地方都已經唔准養寵物架喇
perfectman 發表於 2013-10-16 03:52 PM
其實可以養,不過隔離馬來人,你知大馬架啦