返回列表 回復 發帖
你都好…
夢遺大師 發表於 2010-2-8 11:55 AM
夢夢午安呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
夢夢午安呀
寇仲~ 發表於 2010-2-8 04:38 PM
仲仲好,大家好…
仲仲好,大家好…
夢遺大師 發表於 2010-2-8 04:44 PM
仲以為無人 攪緊咩呀夢夢,仲有幾日過年,辨左年貨未呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
仲以為無人 攪緊咩呀夢夢,仲有幾日過年,辨左年貨未呀
寇仲~ 發表於 2010-2-8 05:06 PM
買咗D,仲要買,你呢?過年放幾多日?留港消費定出外旅遊?
約咗保險佬食生日飯
而家出發
goodbye class and 主任
good evening miss
good evening everybody
因為正日同尋晚都同佢慶祝
所以已經唔記得咗嗰次喇
Fian. 發表於 2010-2-8 01:45 AM
Miss 一個生日, 撻撻慶祝左3 次, 都好捧場啊! 有晒miss 心
甘我咪做左 最多男主角哈哈
榴槤蛋撻 發表於 2010-2-8 01:49 AM
撻撻係醉街男主角 出鏡率爆燈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
係我有份慶祝姐..好多人會呷醋家..又係最多蛋糕男主角
榴槤蛋撻 發表於 2010-2-8 01:53 AM
係又羨慕又妒忌你啊撻撻...  
啱啱過左數, 睇下個勛章幾時可以俾到miss  
小飛機 發表於 2010-2-6 11:05 PM

好靚呀
多謝你呀機機
Fian. 發表於 2010-2-8 02:39 AM
等左miss 呢句好耐啦 用左 8百8十萬都好值得 , 不過係tvb$
機哥重未瞓
jjwah 發表於 2010-2-8 02:43 AM
Hello 華仔哥 , 我琴晚瞓左啦 , 而家先見到你post
咁你榮獲兩個男主角獎項
咁你有咩得獎感受吖
Fian. 發表於 2010-2-8 02:51 AM
恭喜恭喜 ~~~撻撻有獎攞 撻撻請食飯
放心!新年期間,兜口兜面網上見到機機的話,一定俾封大利是!
夢遺大師 發表於 2010-2-8 10:21 AM
夢夢~~~我新年有時間都會on line 架
我夠羨慕機機登堂入室同Miss撐枱腳啦!
夢遺大師 發表於 2010-2-8 10:24 AM
夢夢唔使羨慕, 你遲d, maybe+ 可能+ 或者會有機會架 (因為決定權係miss 度, 但我會支持你架)