返回列表 回復 發帖
小强。。早晨~

good evening ken爷~

柠姐姐早晨啊~。。。new job 还可以 ~。。一开工就忙到 现在
~DingDong-Q~
小强。。早晨~

good evening ken爷~

柠姐姐早晨啊~。。。new job 还可以 ~。。一开工就忙到 现在
wasimasterQ 發表於 20/2/2014 10:40 AM
忙...係好事
起碼老細要砍人都砍啲冇嘢做既先啦(好似我咁)
認真睇真啲真係又真係
小强成日话要比人砍,自己飞佐老细先啦
條骨都無佐lu
忙...係好事
起碼老細要砍人都砍啲冇嘢做既先啦(好似我咁)
lckiong 發表於 2014-2-20 10:45 AM
小强兄起度晒命呀, 想話自己起屋企唔使做野咁話啫。
Master QQ,  so sweet sweet valentine n yuen siew la...still smiling with reminiscences of the moment ah. good morning n may u day be a good day
friends r not a big thing, it is a million small things
QQ早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
唔會啊,我好得閒啊
tvbkk123 發表於 2014-2-19 06:48 PM
嘿嘿.蛇大王??
呢位QQ你好啊
條骨都無佐lu
嘿嘿.蛇大王??
woodedquill 發表於 2014-2-20 11:47 AM
唔敢當
呢位QQ你好啊
lhy92725 發表於 2014-2-20 12:16 PM
唔係WQ咩
呢位QQ你好啊
lhy92725 發表於 2014-2-20 12:16 PM
你好呀~D魚食晒未呀~
唔敢當
tvbkk123 發表於 2014-2-20 01:18 PM
好吧~大王你當定了
唔係WQ咩
tvbkk123 發表於 2014-2-20 01:19 PM
我次次入黎都係要控制個心臟,因為我一見到QQ呢兩個DOUBLE字就會跳多一拍
遲D個心臟可能會變好左~
好吧~大王你當定了
woodedquill 發表於 20/2/2014 02:53 PM
KK認蛇王第二,冇人或唔係人或貓敢認第一
認真睇真啲真係又真係
KK認蛇王第二,冇人或唔係人或貓敢認第一
lckiong 發表於 2014-2-20 02:55 PM
原來是公認的