返回列表 回復 發帖
太熟会点
yxx01 發表於 2016-4-20 08:41 AM
羊叔叔早晨.
发芽会唔会有雀仔哚
條骨都無佐lu
突然开始吟诗嘅
lhy92725 發表於 2016-4-20 10:51 AM
為神王甲而吟既.
佢边有甘嘅雅兴哦
條骨都無佐lu
发芽会唔会有雀仔哚
lhy92725 發表於 2016-4-20 11:00 AM
我呢度有雀仔, 特別前院路邊有棵樹, 樹上满係雀仔. 但好少有花芽比雀仔哚. 反而有松鼠成日黎耙反晒啲泥. 趕走咗又黎. 前院就有流浪貓起花圃度隨地大便. 我要用胶網圍起黎. 唔好睇, 做事又唔方便, 不過沒辨法.
流浪猫你比D野佢地食就得啦
松鼠好似几得意甘哦
條骨都無佐lu

經過漫長既等待, 終於迎來2100頁.
需三五知己, 卻令武當蓬蓽生輝!
為感謝各位好友既支持, 凡於2095頁至2105頁間到訪本派既朋友均可得到本掌贈送小禮一份.
敬請笑納! 多謝各位!

pknoface 發表於 2016-4-19 10:53 AM
於活動其間有以下朋友造訪武當. 為表謝意, 每位均得本派禮物一份.

lhy92725
smcorange
Pedestrian_A
hungyu
巧開來
satoshi23
yxx01
gracechanstuart
mnb1123
chan200308
free2penny

本派能夠突破2100頁, 除以上各位朋友外, 其他曾經支持過本派而今次未有時間造訪既朋友們, 亦功不可沒!  本掌門在此送上衷心既感謝!

以下係派奬詳情:

[td]

時間支出收入操作
free2penny3 秒前TVB 21000000 元
積分轉出
chan20030819 秒前TVB 21000000 元
積分轉出
mnb112338 秒前TVB 21000000 元
積分轉出
gracechanstuart55 秒前TVB 21000000 元
積分轉出
yxx011 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
satoshi231 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
hungyu2 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
smcorange2 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 21000000 元
積分轉出

如有派漏, 請告知本掌門, 查證後會即時補上.
再次多謝大家!
多些掌门哦,又有收入
掌门今晚仲未去训嘅
條骨都無佐lu
於活動其間有以下朋友造訪武當. 為表謝意, 每位均得本派禮物一份.

lhy92725
smcorange
hungyu
巧開來
satoshi23
yxx01
mnb1123
chan200308
free2penny

本派能夠突破2100頁, 除以 ...
pknoface 發表於 2016-4-20 11:31 AM
多謝獎金
型 英 帥 靚 正
多謝掌門獎金

lhy92725
smcorange
hungyu
巧開來
satoshi23
yxx01
mnb1123
chan200308
free2penny

本派能夠突破2100頁, 除以 ...
pknoface 發表於 2016-4-20 11:31 AM
多謝掌門
都幾熱下喎. 我呢邊暫時60幾至70幾度.
pknoface 發表於 2016-4-20 10:45 AM
今日90度啊
咁睇黎啲治安都係麻麻喎.
pknoface 發表於 2016-4-20 10:46 AM
好寧靜郊區,治安.學區幾好,25分車程到市中心
去了地下室
Pedestrian_A 發表於 2016-4-19 01:43 PM
地下室練功?
好寧靜郊區,治安.學區幾好,25分車程到市中心
mnb1123 發表於 2016-4-20 12:44 PM
你地个个都有车,呢个距离其实根本唔算D咩咯
條骨都無佐lu