返回列表 回復 發帖
Lunch break, 下午再續……
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
break 完 又係時候打坐了
break 完 又係時候打坐了
hi-new-gundam 發表於 16/9/2009 01:49 PM
我陪你
打坐
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
我陪你
打坐
jason445 發表於 2009-9-16 04:19 PM
Hello J神兄,
你今day 好晏喎
早抖了各位
又新一天了!  起身打掃!
打掃「鉛筆」, 要做開始早課
打掃「鉛筆」, 要做開始早課
hi-new-gundam 發表於 2009-9-17 07:04 AM
thats good n thank you alot!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
小白!下午好!
有去看你的鱼儿吗!他们好饿噢!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
樓上朋友好少見喎, 你好!
thats good n thank you alot!
dicksonkhan 發表於 2009-9-17 08:29 AM
You're always welcome
You're always welcome
hi-new-gundam 發表於 17/9/2009 02:46 PM
做么面红啊~??
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
做么面红啊~??
jason445 發表於 2009-9-17 05:23 PM
人哋面皮薄嗎!
人哋面皮薄嗎!
hi-new-gundam 發表於 17/9/2009 07:50 PM
死啦~甘你mo的追女仔咯
死啦~甘你mo的追女仔咯
jason445 發表於 2009-9-17 11:41 PM
真傷心