返回列表 回復 發帖
因为我就是那只鬼啊!疯鬼~~~~~
dicksonkhan 發表於 14/9/2009 05:29 PM
火爆+神经+头疯
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
因为我就是那只鬼啊!疯鬼~~~~~
dicksonkhan 發表於 2009-9-14 05:29 PM
而我就係隻衰鬼!
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
而我就係隻衰鬼!
hi-new-gundam 發表於 14/9/2009 09:05 PM
个个都是鬼~!!
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
我正式去潜水啦!有空会来看看的!
我安排时间上怡宝,肯定了再通知你啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
dicksonkhan 發表於 14/9/2009 11:04 PM
我同高达会帮你看着,你放心吧~!!
dicksonkhan 發表於 2009-9-14 11:04 PM
記得要玩得開心盡興!
我同高达会帮你看着,你放心吧~!!
jason445 發表於 2009-9-15 12:18 AM
放心吧, 有J神, 無失魂!
打風都耍打掃!
打掃完要打坐!
繼續打坐!
寧靜的一天
寧靜的一天
hi-new-gundam 發表於 15/9/2009 08:38 PM
有我陪你嘛~
训啦。。。。
起身, 洗臉, 打掃!
打掃「鉛筆」! 又要打坐了!