返回列表 回復 發帖
我比较喜欢...
mickeybblim 發表於 11/9/2009 01:31 PM
现在的女仔动不动就出刀。。。
千万别惹她们生气
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
唔好以為唔講無人知!
hi-new-gundam 發表於 11/9/2009 03:49 PM
你同我都心照啦~~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
小白楼的奖金不丰富吗?
mickeybblim 發表於 11/9/2009 04:23 PM
好像是 tvb3333333 ~
好像是 tvb3333333 ~
jason445 發表於 2009-9-11 05:32 PM
难到你想要更多啊????
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
难到你想要更多啊????
dicksonkhan 發表於 11/9/2009 11:28 PM
是啊~!!越多越好啊
最好给我一人
我会爱死你的~!!
啊白,高达给你带去那边后就没回来了~
啊白,高达给你带去那边后就没回来了~
jason445 發表於 2009-9-11 11:50 PM
I'll be back!?????
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
好似講到我畀人賣豬仔

今天去了三粒鐘gym, 又和家人去食飯……才回家一陣

咁都唔抵得???
起身打掃!
又係時候打坐等客了!
又係時候打坐等客了!
hi-new-gundam 發表於 12/9/2009 07:31 AM
喂~早安
早晨呀! J神兄!
去食飯了!
去食飯了!
hi-new-gundam 發表於 12/9/2009 12:37 PM
吃饱没。。??
吃饱没。。??
jason445 發表於 2009-9-12 01:00 PM
等你请吃啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~