返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 07:58 AM 發表
小弟要去返工sin la~~~
nice to more miss u , see u later !!
提示: 你已被禁止或刪除,無謂諸多解釋啦 =="
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 06:59 AM 發表

Yam Yam,得閒可唔可以同小弟take張photo ar?
同你個小弟弟影相 .....野......5制呀
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 fattyteo 於 2008-11-23 07:12 PM 發表

有呀~~等你来玩咯~~
好...一起玩
原帖由 ffeel 於 2008-11-24 07:16 AM 發表

抽我水 !!!  
你有水比我抽咩
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-24 09:15 發表

好...一起玩
yamyam itik 又要玩
big big bro開買唔切你隻股.....去個廁所...從上市至漲爆...只有2分鐘
原帖由 wongjj 於 2008-11-24 06:44 PM 發表
big big bro開買唔切你隻股.....去個廁所...從上市至漲爆...只有2分鐘
今晚開市記得早D買......sarry ar~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-24 09:15 AM 發表

好...一起玩
哈哈哈~
就来玩玩咯~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。

我和大姐(xinxian)的合照噢~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 fattyteo 於 2008-11-25 05:37 PM 發表

照片美美哦~
幸福ღ国度
原帖由 fattyteo 於 2008-11-25 04:32 PM 發表

哈哈哈~
就来玩玩咯~~
咁呢兩間舖呢幾日都要辛苦你啦~~~得閒記得招呼客人和拉客喎!~~~
原帖由 kitty@08 於 25/11/2008 18:32 發表

照片美美哦~
谢谢你噢~~
原帖由 iwry@iwjy 於 25/11/2008 21:06 發表

咁呢兩間舖呢幾日都要辛苦你啦~~~得閒記得招呼客人和拉客喎!~~~
你很厉害噢~~
要我一个人顾噢~~
原帖由 fattyteo 於 2008-11-25 11:01 PM 發表

你很厉害噢~~
要我一个人顾噢~~
唔好咁啦 就到年尾啦~~~會有花紅分架~~~~~~
原帖由 fattyteo 於 2008-11-25 05:37 PM 發表

兩個樣一模一樣嘅?