返回列表 回復 發帖
good morning 小白 & 445
外星貓E生
CC517 發表於 2009-8-20 11:47 AM
已经是午饭时候啦!不再是早安啦!
你吃饱了吗?我吃烧肉饭!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
CC517 發表於 20/8/2009 11:47 AM
good after noon loh~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
各位師兄, 師姊

剛剛(尋日)開始玩寵物, 有DD問題想請教.
(1) 唔知寵物幣可不變回TVB1?
(2) 點解寵物幣要放在寵物銀行,又無息收?
(3) 治療術、大地術、氣血術的領悟之書已入手,唔知點解學唔到,唔通係我級數太低(108級)?
(4) 攻擊升級卷軸、防禦升級卷軸、空玻璃球亦唔知點用

麻煩大家多多指教!
各位師兄, 師姊

剛剛(尋日)開始玩寵物, 有DD問題想請教.
(1) 唔知寵物幣可不變回TVB1?
hi-new-gundam 發表於 2009-8-20 01:35 PM
唔可以
(2) 點解寵物幣要放在寵物銀行,又無息收?
hi-new-gundam 發表於 2009-8-20 01:35 PM
冇息收
(3) 治療術、大地術、氣血術的領悟之書已入手,唔知點解學唔到,唔通係我級數太低(108級)?
魔法院果度有列明要求等級, 請參考
D等級會跟住你嘅轉數不斷提高
(4) 攻擊升級卷軸、防禦升級卷軸、空玻璃球亦唔知點用
攻擊升級卷軸可以用嚟升級D武器, 請參考以下嘅post
[iframe]http://www3.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=704193&page=1&fromuid=799842#pid17836113[/iframe]

防禦升級卷軸目前冇用途, 可以賣

空玻璃球可以用嚟合成成藥水球

另外, 有關寵物嘅問題, 可以去虛擬寵物討論區» 提問及教學區發問
明白晒喇!  非常感謝!
明白晒喇!  非常感謝!
hi-new-gundam 發表於 2009-8-20 01:57 PM
唔駛客氣 ^^
唔駛客氣 ^^
blacker14tt 發表於 2009-8-20 02:24 PM
怎么跑到我家来,也不和我大声招呼呢?
已经是午饭时候啦!不再是早安啦!
你吃饱了吗?我吃烧肉饭!
dicksonkhan 發表於 2009-8-20 12:33 PM
吃下午茶了.
外星貓E生
吃下午茶了.
CC517 發表於 2009-8-20 03:55 PM
我一把晚餐都吃咯!
我一把晚餐都吃咯!
dicksonkhan 發表於 20/8/2009 04:38 PM
蛇王还是真病。。。。
生病还在吃烧肉???公司号码拿来,我要和你老板谈谈
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了

hi-new-gundam  是新进弟子~
蛇王还是真病。。。。
生病还在吃烧肉???公司号码拿来,我要和你老板谈谈
jason445 發表於 2009-8-20 05:16 PM
你去这里“
[url=thread-522517-1-1.html]地狱天堂夜总会[/url]”
他教我吹水的!这是她的家!
嗨!!!小白!!!新仔黎你既場玩呀!!!
打果招呼先!!!
大家好!!!
嗨!!!小白!!!新仔黎你既場玩呀!!!
打果招呼先!!!
大家好!!!
mufc11 發表於 2009-8-20 08:55 PM
你好啊!我刚刚在休息!不好意识哦!