返回列表 回復 發帖
好彩你唔係話留俾我,否則我會好驚…
夢遺大師 發表於 2010-2-4 04:09 PM
哈哈夢夢, 我緊係唔會咁嘥料啦
好彩我都唔執輸 尋日同Miss食左蛋榚 仲有咖啡甜酒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
玉樹臨風姣鬆啲 你把聲好好聽呀!!!
小飛機 發表於 2010-2-4 05:36 PM
俊朗不凡姣鬆 好多囡都話我把聲好聽架
係得把聲囉,一都唔靚仔
唔似你咁有形有款 又囡見囡愛
好彩我都唔執輸 尋日同Miss食左蛋榚 仲有咖啡甜酒
寇仲~ 發表於 2010-2-4 05:43 PM
姣鬆啲仲截我糊, 早一步同miss 慶祝添 不過唔係問題, 最緊要係miss 開針

如果我早d 打俾miss, 我可能過嚟搵你地添
姣鬆啲, 你又送花又送朱古力, 似情人節禮物多d 喎
小飛機 發表於 2010-2-4 05:38 PM
果個係朱古力蛋糕黎架 Miss 同我都鐘意
俊朗不凡姣鬆 好多囡都話我把聲好聽架
係得把聲囉,一都唔靚仔
唔似你咁有形有款 又囡見囡愛
寇仲~ 發表於 2010-2-4 05:47 PM
把聲好聽都好緊要架, 冧地囡呵
果個係朱古力蛋糕黎架 Miss 同我都鐘意
寇仲~ 發表於 2010-2-4 05:50 PM
我都喜歡食cake 架, 但當然最愛食撻啦
morning miss 今日咁早起身呀

我琴晚唔記得攞呀姣鬆啲果d奶呀
小飛機 發表於 2010-2-4 09:44 AM
你掛住同Miss 撐抬腳 仲邊記得...
姣鬆啲仲截我糊, 早一步同miss 慶祝添 不過唔係問題, 最緊要係miss 開針

如果我早d 打俾miss, 我可能過嚟搵你地添
小飛機 發表於 2010-2-4 05:49 PM
- 哎~早知等埋你一齊食啦 不過一定有機會既
你掛住同Miss 撐抬腳 仲邊記得...
寇仲~ 發表於 2010-2-4 05:55 PM
係呀, 真係sorry 我琴日同miss 攞左d 嘢番上樓, 然後好心急打開你d 奶嚟睇, 好精緻啊! 咁我地先將佢放入雪櫃, 然後就落街市&超市買餸, 上嚟之後又落番去還超市架車仔, 都幾匆忙呀, 咁食嘅時候又傾下飲下, 到走果時就唔記得攞d 奶囖 不過我會專誠去miss 到攞架
我都喜歡食cake 架, 但當然最愛食撻啦
小飛機 發表於 2010-2-4 05:53 PM
鐘意食撻依家野~我都好瀨架 酥皮既要由個撻邊開始 慢慢掃向個撻心
等蛋漿流出黎就啜下啜下咁 諗起都正呀
- 哎~早知等埋你一齊食啦 不過一定有機會既
寇仲~ 發表於 2010-2-4 05:57 PM
係囖, 如果我喺大圍果時直接去沙田都好快之ma . anyway, 我地遲d 一齊食~~~或者飲檸茶啦
鐘意食撻依家野~我都好瀨架 酥皮既要由個撻邊開始 慢慢掃向個撻心
等蛋漿流出黎就啜下啜下咁 諗起都正呀
寇仲~ 發表於 2010-2-4 06:03 PM
咁有毛果d 撻呢又點食好呢?
係呀, 真係sorry 我琴日同miss 攞左d 嘢番上樓, 然後好心急打開你d 奶嚟睇, 好精緻啊! 咁我地先將佢放入雪櫃, 然後就落街市&超市買餸, 上嚟之後又落番去還超市架車仔, 都幾匆忙呀, 咁食嘅時候又傾下飲下, 到 ...
小飛機 發表於 2010-2-4 06:02 PM
唔緊要啦 同你講下笑咋 我邊有咁小氣 下次你請我飲茶咪得囉
唔緊要啦 同你講下笑咋 我邊有咁小氣 下次你請我飲茶咪得囉
寇仲~ 發表於 2010-2-4 06:07 PM
姣鬆啲, 呢杯茶好貴啊 我都係請你飲豆奶算喇