返回列表 回復 發帖
點會冇人性啊. 如果唔扣貓糧去買部新腦, 貓貓就冇得上黎吹水. 你話應唔應該扣吖?
pknoface 發表於 2015-1-8 12:54 PM
佢部係公司腦, 要員工出錢係咪你個腦都有問題
外星貓E生
點會冇人性啊. 如果唔扣貓糧去買部新腦, 貓貓就冇得上黎吹水. 你話應唔應該扣吖?
pknoface 發表於 2015-1-8 12:54 PM

佢部係公司腦, 要員工出錢係咪你個腦都有問題
CC517 發表於 8/1/2015 03:43 PM
佢個腦對佢嚟講係冇問題,對我哋嚟講就好大問題
認真睇真啲真係又真係
有此一新聞。。。
美食上桌顧客不吃先拍照惹惱法國大廚:菜都涼了
SweetLemon 發表於 2015-1-8 09:28 AM
不需要法國美食...
港式鐵板餐要鐵板熱加醬汁是我的餐為什麼我要等人拍照!!!???
公器私用
31161# perfectman
真的很精緻,所費不貲吧。
簽名被屏蔽
鐵板都要影?咁可愛?
perfectman 發表於 2015-1-8 04:41 PM
等到鐵板涼
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
影張相要等到鐵板涼?
佢要調教光圈/快門/焦點/白平衡+腳架?
唔係洗咩咁耐?
perfectman 發表於 2015-1-8 05:03 PM
要架,我地d專業架嘛
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK兄傍晚好!
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
我只是一隻死窮鬼
"所費不貲"怎可能用在我身上呢?
不過也用給你個讚
懂得所費不"貲"
如果是香港人的話
所費不菲/非/飛
我都見過
很少人會知道"所費不貲" ...
perfectman 發表於 2015-1-8 04:57 PM
可能是我說國語的關係吧
粵語可能不會這麼說吧

山有山的高度,水有水的深度,沒必要攀比,每個人都有自己的長處;
風有風的自由,雲有雲的溫柔,沒必要模仿,每個人都有自己的個性。
你認為快樂的,就去尋找;你認為值得的,就去守候;
你認為幸福的 ...
perfectman 發表於 2015-1-8 06:01 PM
這些真的是金玉良言,值得拿來當座右銘。謝謝完美俠的分享!