返回列表 回復 發帖
妹妹是追債高手
ricky867 發表於 2012-8-21 10:49 AM
但到依家都仲未幫我追到手wor
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
Chef BB
BeiDouChef 發表於 2012-8-21 11:50 AM
~ Chef became BB
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
we are X
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
嘩...嚇得下人WO~~
ricky867 發表於 2012-8-21 10:51 AM
同中國版果一個比起來, 已經几唔錯架啦因為漫畫入面個手塚國光果一個臉, 真係好難搵到人去拍既
125好中意BB仔喔
條骨都無佐lu
那繼續追債阿!
liu626395 發表於 2012-8-21 10:53 AM
追到我氣喘
车车 go Go go lunch BeiDouChef 發表於 2012-8-21 11:59 AM
车车mm ~ also forget to bring 125
125好中意BB仔喔 lhy92725 發表於 2012-8-21 12:02 PM
~ 125 likes this
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
中意BB女
條骨都無佐lu
大陆的我第一集看到一半 就不想看了
BeiDouChef 發表於 2012-8-21 10:57 AM
我好似係..無意間..睇到第一集, 一見到成班"老野"我已經想熄机, 再見埋個..周助...即熄
后來同一個fd傾, 佢"竟然"睇晒成部...仲同我講演..不二果一位人兄外號是......微笑王子...
我臉部抽筋
we are X HIDE 發表於 2012-8-21 12:01 PM
~ HIDE mm ~ how r u? today also holiday?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
相信自己, 妳得嘅
blacker14tt 發表於 2012-8-21 11:03 AM
有冇人可以幫到我
高高B甘错荡啊
條骨都無佐lu
高版好~~