返回列表 回復 發帖
非也, 咁唔係一定要為咗減肥先練仙嘅, 同埋都唔係練吓仙就可以咁易瘦到啦, 係就好咯
(潛台詞: 如果可以呀, 我就唔駛搞到今時今日咁嘅......啦 如果活響唐朝呀, 楊貴妃都要靠邊站呀 ) ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 04:53 AM
咁如果一啲嘢都唔做又冇可能瘦到嗰喎
可能去補眠啩, 又或者睇學警雄心同楚漢驕雄, 睇睇吓又瞓著咗啩

不過無論刷咗去邊都好啦, 最緊要係miss生活愉快就得喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 05:02 AM
呢排講真唔算開心囉
其實就有唔開心架
最開心咪卒之都買咗嗰隻鑽石戒指做今年嘅生日禮物囉
而家除咗物質之外
仲有啲乜嘢可以滿足得到我自己假
相信可以開拍一套...王晶2010又一巨獻...麻甩恩物...

《強姦終極篇之原始獸性逐層生剥施暴KFC惡魔寶盒七重滋味夜夜深》(絕對真人真事改篇) ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 05:25 AM
原創內容
魅力 + 10
收檔~
煲埋啲劇去搵周公捉棋...繼右手連日來癱瘓之後...左腳腳趾公又唔知做咩痛咗成晚...早幾日就頭痛...呢兩日就頭暈又覺好翳焗...講起喉嚨仲有啲涸tim ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-28 06:47 AM
咁而家好番未呀
miss 之所以咁瘦咁fit, 咪係練仙練番嚟囖  (但我唔太鼓勵, 對健康唔好 )

如果唐朝有個柳飄飄, 咁歷史要改寫了
小飛機 發表於 2010-1-28 11:04 AM
再加做運動就更好啦
要過多一陣先食晏 星期日會行山, 又可以happy
小飛機 發表於 2010-1-28 12:23 PM
咁今日去邊度行嚟呀
希望有這一天啦,不過,而家我都唔知…總之,你等我喎!
夢遺大師 發表於 2010-1-28 03:30 PM
等到幾時
哈哈...miss同夢夢去唱k,睇嚟玩得好開心啊 不過miss要小心個肚仔呀!!!
小飛機 發表於 2010-1-28 08:22 PM
連續飲咗三日中藥
已經好番好多喇
夢夢都好飲得啊...我就唔掂了...
小飛機 發表於 2010-1-28 08:26 PM
佢真係幾飲得架
點追呀
SmileBean 發表於 2010-1-28 10:20 PM
咪俾心機追囉
快速睇完, 不過唔多入腦
SmileBean 發表於 2010-1-29 12:20 AM
即係唔留心聽書啦
唔知係咪見者有份嘅呢......呵
烚吓烚吓洗筷子...我至歡喜o架喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 05:13 AM
尋晚想搵妳烚又搵唔到妳
隨量~~

計我話呀, 對住miss唔駛飲酒都會醉啦

正所謂: 酒不醉人人自醉, 眾人皆醉我獨醒(因為完全唔識飲, 滴酒不沾嘛)

醉翁之意盡在miss
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 05:28 AM
係咩
miss~
雖然話相熟啫, 但都要小心喎, 有啲會唔熟唔食o架! 就算大劈價呀, 都賺死佢啦, 再撇除埋呢啲因素, 妳知啦家吓經濟都唔係好返好多咋, 之前都好多美容院同纖體公司摺鬼咗, 真係話執就執, 可以係毫無先兆o架! 無 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 05:50 AM
舊年金融海嘯之後過農曆年之前
我都驚佢哋會執
點知又過咗一年喇
都冇事
就真係唔驚得咁多呀
尋日去買咗兩個 course 承惠 $24800
之後撻撻陪我去買咗張電腦凳
本來我諗住個 budget 係 $5000
點知 over budget
承惠$8340
仲要等到三月中先有貨