返回列表 回復 發帖
而家出美容院同去針炙
goodbye class and 主任
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening 姣鬆啲 馬頭圍道塌唐樓呀? 好驚呀!!!
小飛機 發表於 2010-1-29 06:30 PM
姣鬆,尋日睇新聞真係好得人驚 開頭仲以為映緊海地地震
今日報紙話死者有二個係囡囡黎 真係慘
傳說中嘅秘制手打鯪魚肉, 真係好想試下啊 ...不過 2 個人食, 份量唔使太多
小飛機 發表於 2010-1-29 06:48 PM
真係好彈 好彈 好鬼死彈口架
個魔鬼寶盒唔好食
個皮已經無味
咬落第一淡,除咗塊火腿有啲味道
塊雞排同其他配料都無味
啲沙律都無味
gonkong 發表於 2010-1-29 10:42 PM
你試左啦工工 好彩我無買姐
機機 淫淫 仲仲:你地有冇去馬頭圍45號J
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-30 01:33 AM
果度太唔就腳啦,去過一次都係去牛棚睇家駒記念展咋,
跟住去左果間白宮冰室飲左個下午茶囉。
而家 Now 經典台重播黎耀祥啲經典劇集
我們的黎耀祥
頭先去咗睇樂壇插班生
一播播兩集
而家播第二集
Fian. 發表於 2010-1-30 11:55 AM
依套劇劇情都唔記得囉,不過記得係好攪笑
我鍾意食雪糕
Fian. 發表於 2010-1-30 02:55 PM
我都好鐘意架,最鐘意朱古力,薄荷碎朱古力,
同橙味雪榚 ,依家仲有無橙味呢,好似好耐無見過啦
返嚟~~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
返嚟~~~~
喵喵囡囡 發表於 2010-1-30 06:27 PM
喵喵 好耐無見,做咩咁耐唔入黎呀妳 最近忙咩
Good evening all
好彩增長速度唔快, 可以慢慢追
豆豆快d 報名啦
小飛機 發表於 2010-1-29 09:38 AM
Yes, 報名先, 機機你報咗未 .
駛唔駛比留位費
你嚟唔嚟呀
Fian. 發表於 2010-1-29 02:43 PM
好呀!
唔好有其他Lesson(s)就perfect la
個魔鬼寶盒唔好食
個皮已經無味
咬落第一淡,除咗塊火腿有啲味道
塊雞排同其他配料都無味
啲沙律都無味
gonkong 發表於 2010-1-29 10:42 PM
Hello 工工

正如我兩星期前試Mc 嘅蝦飽, 完全唔好食, 淡而無味, 同上一次差好遠,