返回列表 回復 發帖
miss 出現喇...890483 890484  890485
小飛機 發表於 2010-1-30 11:16 AM
而家 Now 經典台重播黎耀祥啲經典劇集
我們的黎耀祥
頭先去咗睇樂壇插班生
一播播兩集
而家播第二集
冇啊! 果區好少去!琴日睇到新聞知塌樓都好震驚...
小飛機 發表於 2010-1-30 10:12 AM
真係死人冧樓呀
琴晚我食嘢果度都睇左成集五味人生呀
小飛機 發表於 2010-1-27 11:23 AM
呢套劇睇睇吓都幾好睇
因為我地book 左間房, 仲等緊個主角, 咪睇下電視囖 . 我記得有次同fd 打邊爐, 咁我地張枱又係電視隔離, 我地咪慢慢食, 邊睇電視邊吹水, 又食下嘢, 都好過引架  ...
小飛機 發表於 2010-1-27 11:42 AM
以前我睇波嗰陣都鍾意一路食飯一路睇波
最好就係打邊爐
Miss ,下星期六我來到,但要搞掂啲嘢先嚟,到時再 call 我喇
gonkong 發表於 2010-1-27 11:56 AM
咁一唔一齊食飯呀
哈哈, 我上次同你講笑啫!!!  其實我一上親嚟, 唔理miss 喺唔喺都嗌左佢先, 打個招呼先
小飛機 發表於 2010-1-27 12:11 PM
乖乖
抵錫
唔知其他節日有冇徽章呢?情人節整個心心徽章都好喎!
小飛機 發表於 2010-1-27 12:13 PM
我真係唔係好想提情人節呀
呢層我知, 咁miss又點同呢, 所以頭先我都miss排頭o架
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 12:13 PM
妳都乖乖
都抵錫
咁除咗五味人生, 你仲睇啲咩劇o架?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 12:15 PM
我而家追緊幾套呀
五味人生 學警出更 楚漢驕雄 天幕下的戀人
樂壇插班生反黑先鋒
又到12點左右,個肚又開始提我快要食野啦
山棻爺爺 發表於 2010-1-27 12:17 PM
我而家都好肚餓呀
miss 同飄飄都好鍾意睇電視架, 可以話係電視迷
小飛機 發表於 2010-1-27 12:25 PM
我認架
捽腳趾~~
我就覺得剥花生盞鬼啲啫...或者o趙薯片
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 12:31 PM
我鍾意食雪糕
五味阿9妹做得幾好...
山棻爺爺 發表於 2010-1-27 12:33 PM
我很贊同
魅力 + 1
羅敏莊平時好像做搞笑多,今次個腳色都幾好,我好鐘意睇佢加.江美儀我就平時有聽收音機佢都幾搞笑呵呵
山棻爺爺 發表於 2010-1-27 12:50 PM
呢兩個都幾好
佢真係識功夫o架, 做武師出身
*柳飄飄* 發表於 2010-1-27 12:54 PM
咁我又唔知喎