返回列表 回復 發帖
good morning 山菜爺爺
小飛機 發表於 2010-1-29 09:52 AM
機機.今日有咩做啊.我今日好眼瞓無咩心機開工
機機.今日有咩做啊.我今日好眼瞓無咩心機開工
山棻爺爺 發表於 2010-1-29 10:16 AM
有啊...我今朝要準備d 文件資料, 下晝要出街啊 你今日不忙嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
有啊...我今朝要準備d 文件資料, 下晝要出街啊 888938你今日不忙嗎?
小飛機 發表於 2010-1-29 10:31 AM
今天比較得閒,無咩特別野做啊,都係反工等食飯,之後等放工禁啦
笑住同你唱歌仔~~~估唔到你咁曳曳
Fian. 發表於 2010-1-28 08:54 PM
曳曳皆因飲大咗……保證永不再犯錯
今天比較得閒,無咩特別野做啊,都係反工等食飯,之後等放工禁啦
山棻爺爺 發表於 2010-1-29 10:35 AM
好快又食晏晝啦, 係唔係過農曆年前都會得閒d 架?
曳曳皆因飲大咗……保證永不再犯錯
夢遺大師 發表於 2010-1-29 11:54 AM
good morning 夢夢
good morning 夢夢
小飛機 發表於 2010-1-29 12:14 PM
Good morning
Good afternoon class and 主任
Good Morning Miss & All
今日又係我開檔...yeah...有得俾miss錫錫
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 08:22 AM
Good afternoon 飄飄
今日居然妳開檔喎
Good morning Miss
小飛機 發表於 2010-1-29 09:28 AM
Good afternoon 機機
各位早晨啊,又到禮拜五啦,明天放假
山棻爺爺 發表於 2010-1-29 09:40 AM
午安呀爺爺
放兩日假會去邊度玩呀
Sorry 呀飄飄, 今次係miss 同我嘅約會 而且我唔慣玩 3P啊
小飛機 發表於 2010-1-29 09:43 AM
單鬥單~~~上海灘
隻揪隻~~~唔怕你大隻
我嘅中指係淨係見Miss, 唔見其他人囖 呢隻中指好難揸架, 揸波易dd
小飛機 發表於 2010-1-29 09:46 AM
淨係中指點揸波呀
睇嚟都要喇...都唔知呢個腦可以捱幾耐...
小飛機 發表於 2010-1-29 09:49 AM
之前 Clown 仔俾咗部電腦我
而家擺埋一邊冇用好耐喇
不如星期三你過嚟睇吓啱唔啱用啦
橫掂都唔用嘅
哈哈...thanks 飄飄, 我地決定去 "miss 城" lu
小飛機 發表於 2010-1-29 09:51 AM
喺我度食仲好食過出街食啦
到時買啲日本豬豚肉
和牛同美國安格斯肥牛肉
再加蝦同埋鮑魚啲海鮮已經好正啦
仲有手打鯪魚肉
正正正