返回列表 回復 發帖
Good morning Miss
Good morning everybody
Good Morning Miss & All
今日又係我開檔...yeah...有得俾miss錫錫
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 08:22 AM
Good morning 飄飄 今日你開檔
6th Feb 有音樂堂咁開心
SmileBean 發表於 2010-1-29 12:17 AM
豆豆快d 報名啦
各位早晨啊,又到禮拜五啦,明天放假
唔知係咪見者有份嘅呢......呵
烚吓烚吓洗筷子...我至歡喜o架喇
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 05:13 AM
Sorry 呀飄飄, 今次係miss 同我嘅約會 而且我唔慣玩 3P啊
咁機機你個宗旨查實係咩呢
呢隻中指難唔難揸o架
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 05:15 AM
我嘅中指係淨係見Miss, 唔見其他人囖 呢隻中指好難揸架, 揸波易dd
家吓買個新keyboard都係好平之嘛, 斷估幾十蚊應該有交易啩, 又可以襟玩好耐o架喇

正所謂新年新氣象, 乘機換咗佢啦
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 05:18 AM
睇嚟都要喇...都唔知呢個腦可以捱幾耐...
據我所知就有, n年前去過一次, 不過唔知家陣執咗未, 叫做"羊城", 如果我冇記錯應該響禾輋邨附近
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 05:20 AM
哈哈...thanks 飄飄, 我地決定去 "miss 城" lu
各位早晨啊,又到禮拜五啦,明天放假
山棻爺爺 發表於 2010-1-29 09:40 AM
good morning 山菜爺爺
隨量~~

計我話呀, 對住miss唔駛飲酒都會醉啦

正所謂: 酒不醉人人自醉, 眾人皆醉我獨醒(因為完全唔識飲, 滴酒不沾嘛)

醉翁之意盡在miss
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 05:28 AM
我很贊同, 魅力+1000分
miss~
雖然話相熟啫, 但都要小心喎, 有啲會唔熟唔食o架! 就算大劈價呀, 都賺死佢啦, 再撇除埋呢啲因素, 妳知啦家吓經濟都唔係好返好多咋, 之前都好多美容院同纖體公司摺鬼咗, 真係話執就執, 可以係毫無先兆o架! 無 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 05:50 AM
飄飄好似好熟悉佢地d 運作喎
裝假狗
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 05:54 AM
有我呢枝A380 唔使用假狗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
甜酸苦辣鹹

還是...

含吹舐啜拮

呢呵
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 06:00 AM
其實係 "鋤炳打扭搣", 飄飄鍾意邊 5味呢?
終於做哂啲功課lu...收檔
*柳飄飄* 發表於 2010-1-29 06:02 AM
呢位同學又幾乖喎